Gość hermoll Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam, czy ktos przerabial ten problem i czy da sie wymienic tuleje w osce przedniej wycieraczki czy trzeba cala ta os nowa dac - chodzi mo o wycieraczkekierowcy ale pewnie obie osie sa takie same kiedys w serwisie powiedzieli mi 270zl za sama os :D a oan zlomie nie moge dorwac bo co byly to byly po czolowym i pogiete polamane wszystko bo tak to krzywo lezy na szybie i zle sciera pozatym odstaje za czarnym pasku szyby uderza o krawedz slupka bo jest samo ramie wycieraczki przesuniete na osce zeby maska przy otwieraniu nie obdzierala maski... :/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 zlomie nie moge dorwac bo co byly to byly po czolowym i pogiete polamane wszystko To źle szukałeś! W Wancerzowie stał jeszcze niedawno n14 3D teraz to nie wiem. mam kumpla co ma do sprzedania kilka gratów od n14 Gti, powiedział że się zjawi na najbliższym spocie to może cię poratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 qr**.. nie wiedzialem ostatnio co bylem byl czerwony n14 5drzwiowy ale polamane mial te osie moze jeszcze stoi wieczorem przedzwonie bo bym potrzebowal jeszcze fotel kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 potrzebowal jeszcze fotel kierownika niestety w tym co ja widziałem to nie było już siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.