Gość Yetik Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 wszystko zawarte w temacie. czy roznia sie czyms belki pod bebny od tych pod tarcze? mam zgieta i musze kupic jakas, ale chce miec pewnosc czy wszystko jedno czy koniecznie mam szukac z superS? pozdra MK vel Yetik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 wszystko zawarte w temacie. czy roznia sie czyms belki pod bebny od tych pod tarcze?mam zgieta i musze kupic jakas, ale chce miec pewnosc czy wszystko jedno czy koniecznie mam szukac z superS? pozdra MK vel Yetik Roznia sie i to bardzo. Musisz szukac pod tarcze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Kolega filipfm, ma racje muisz znaleźć do tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Przy czym nie musi być to tylko wersja Super S. Każda Micra wyposazona w ABS miała z tyłu tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yetik Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 bardzo dziekuje za dopowiedzi. teraz wiem czego szukac. pozdrawiam wszystkich µ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Przy czym nie musi być to tylko wersja Super S. Każda Micra wyposazona w ABS miała z tyłu tarcze. Nie do konca to racja, mialem nie-przyjemnosc posiadania auta, ktore mialo ABS i bebny z tylu. Mialem spory problem zeby znalezc taka belke, bo byla skrzywiona. I zrobilem swap na tarcze. Ale to byl taki ewenement, ze niejedno ASO robilo duze oczy jak to widzialo. Wiec generalnie masz racje, ale zdarzaja sie wyjatki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.