Gość pers Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Podobnie jak MacGyver tym razem ja zamierzam przedstawic krok po kroku remoncik mojego Słonka. Remont zaczął się już prawie miesiąc temu i jak narazie fotek mało a i postępy jakieś liche ale to wszystko z braku czasu i kasy. Dołączam te fotki które mam i przy kolejnych etapach będę dołączał kolejne. Wszystko robię sobie sam , włącznie z malowaniem itp.Nikt mi w niczym nie pomaga. Dzisiaj pomalowałem już sobie spojler na klape, wygląda wysmienicie ale nie mam niestety jeszcze aktualnych fotek, robię je zresztą Motorolą L6 gdyż nie mam cyfrówki i zdjęcia mogą nie być super jakości To narazie tyle co mam ale niebawem wrzucę nowe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 34 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wow. To on miał tyle bubli? Kolega jakiś czas temu chciał go kupić ale wtedy nie było widać na fotkach żeby coś mu dolegało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wow. To on miał tyle bubli?Kolega jakiś czas temu chciał go kupić ale wtedy nie było widać na fotkach żeby coś mu dolegało. heh, bubli jako tako nie miał, większośc to były małe wgniecenia ale jak już robie to każde miejsce nawet najmniejsze szlifuje i robie. Cociaż autko wiekowe więc też oczekiwać rewelacji nie ma co. jego przeszłość nie jest mi znana i ni wim co on przeżył już :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 powodzenia i wytrwałości życzę jaki to ma silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dzisiaj dorzucam cztery fotki, juz mam poszlifowane i podkładem pomalowane gdzie niegdzie. Tak to wszystko wygląda amatorsko troche ale przecież jestem amatorem , nie mogę go rozebrać bo nim jeżdżę na codzień. Drugi Nismo stoi w garażu niezarejestrowany jeszcze. goago, silnik mam seryjny 1.6 12V na wtrysku, 90 KM ,bez kata i EGR,chodzi super a dzisiaj jeszcze wymieniłem filtr powietrza( straszny syf był ) i świece (NGK)bo mi skakał i mulił i teraz chodzi jak burza. [ Dodano: Czw 04 Sty, 2007 16:04 ] SORKI ZA JAKOŚĆ ZDJĘĆ, ROBIONE TELEFONEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 ...SORKI ZA JAKOŚĆ ZDJĘĆ, ROBIONE TELEFONEM się narobiło. Zdjecia robi telefonem a dzwoni z aparatu fotograficznego Fajnie że odnawiacie stare autka, dzięki takim zapaleńcom można zobaczyc na żywo trochę historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 No to powodzenia. widze ze praca wre. wie ktos moze jak mozna zwiekszyc moc w E16i, bo widze ze tu kolega ma 12 zaworowy a ja niestety tylko 8 no i 75 koni. [ Dodano: Sob 06 Sty, 2007 15:18 ] http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=18919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Remont jak narazie utknął w martwym punkcie ale tylko chwilowo, gromadze fundusze Jednak dzisiaj sobie zamontowałem dodatkowy kierunek w pustym szkle obok reflektora po wewnetrznej,teraz mam kierunek w zderzaku i obok reflektora,taki "amerykański" bajer [ Dodano: Nie 18 Lut, 2007 20:55 ] No i w końcu na dobre zabrałem sie za moje słonko. Dzisiaj wykręciłem z samochodu wszystko co było trzeba. Lakier cały zmatowiony i poszpachlowane jeszcze pare miejsc.Jutro wrzuce kolejne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.