Gość Konrad J. Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam To jest swietny pomysl!!!!!!!! moze wreszcie dowiemy sie szczegolow o tych autach bo fafloki z ASO to G.....o wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 wielkie dzieki!!! kiedys zaprzestalem tego szukac a tutaj komplecik...bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad J. Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Czy jest SM w jezyku polskim?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja mam tylko angielski. I jak sobie przypomnę wszystkie opinie o ASO nissana, to dochodzę do wniosku że nie ma polskiego tłumaczenia... :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a widziales jakikolwiek sm po polsku? no Ryzy mowisz ze Cie przeraza ? a wiesz ze po odlaczeniu przewodow od turbiny komputer nie pokazuje bledu??? [ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 08:23 ] a w ogole to jestem ciekaw czy ktorykolwiek serwis z tego korzysta...odnosze wrazenie ze nie...pewnie czesc nie wie ze takie cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Crensch no ja cię proszę...a jak ma komp zauważyć odłączenie wężyka podciśnienia? Jak rurę wydechową zagnieciesz na wyboju to też ci komp błędu nie wywali. domadm a widziałes jak sie wymienia filtry przeciwpyłkowe? [ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 13:38 ] aha i jeszcze jedno Turbo jest chłodzone cieczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Wagner Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam, W Krakowie Nissan Adamus rozdaje na płytkach manual do navary w języku polskim http://www.nissan-adamus.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Crensch no ja cię proszę...a jak ma komp zauważyć odłączenie wężyka podciśnienia? Jak rurę wydechową zagnieciesz na wyboju to też ci komp błędu nie wywali. weza i moze tak ale elektryke to chyba powinien/ michal rusyzl bryke bez przewodu i zadnego info o bledzie... [ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 14:12 ] W Krakowie Nissan Adamus rozdaje na płytkach manual do navary w języku polskim manual? ale chyba user a nie service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Wagner Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 user, przydatne dla aut nowych z rynku równoległego np z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no wlasnie a w temacie jest service...po kiego grzyba komus user manual w wersji elektronicznej jak ma ksiazke...eeee tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tam jest jakaś elektryczna wtyczka na turbinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja sie nie znam...ale w jaki sposob si zalacza? u mnie jakis przewod by zlamany w srodku i mocy nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tak oto pięknie zaśmieciliście wątek który miał być taki ambitny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No dobra juz dobra ale weź się pochwal co ciekawego tam jeszcze znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad J. Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam mam pytanie czy macie moze IT??? czy mozna do tego wyswietlacza podlaczyc tuner TV i kamere cofania tak przegladalem tego manuala i widze ze ten wyswietalcz i DVD jest identyczne z navara i pef. polaczenia sa te same i tylko jest jakis dodatkowy modol. moze cos wiecie wiecej. na a tv byloby fajnie... :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wiesz co, looknij na to angielskie forum - tam widziałem jakieś wątki o podpinaniu kamery do ekranu nawigacji - tam chodziło o podgląd przy cofaniu z tylnej kamery jak w pathfinderze. Więc jeśli tak to i tv da się podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bestlesio Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam, W Krakowie Nissan Adamus rozdaje na płytkach manual do navary w języku polskim http://www.nissan-adamus.com.pl/ witam po raz pierwszy nie wiem ja tam się nie znam ale może tu: http://phatg20.net/modules.php?name=Downlo...leA&show=10 znajdziecie cos ciekawego w temacie manuali.. nie chodzi to jakoś rewelacyjnie ale cośtam widać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi