sedek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Proszę o opinię nt. przewodów zapłonowych firmy SENTECH. Jak one się sprawują przy gazie? Czy są faktycznie dobre jak je firma reklamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Masz wyszukiwarkę? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21385 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=18214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Mam wyszukiwarkę i też to czytałem. Ale nie chodzi mi o to czy "ponoć" są dobrę lub "ponoć" są do d.... Chciałem usłyszeć opinie od tych osób, które mają te przewody założone, jak one się faktycznie sprawdzają (również na gazie) i jakie są z kolei ich odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja mam wprawdzie założone ale - jeżdżę na nich zaledwie od miesiąca - nie mam gazu do tej pory odczucia są pozytywne ale zanim zacznę je na forum wychwalać wole poczekać aż minie trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no ja też "ponoć" słyszałem że są dobre... w tej cenie to "podobno" najlepsze co można kupić a jak cena nie gra roli to "ponoć" najlepsze są NGK :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 a jak cena nie gra roli Właśnie gra rolę. Niestety. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 powiem ci że mam jeszcze oryginalne kable WN ale jak bym musiał wymienić to kupiłbym właśnie Sentecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja mam teraz w 100NX'ie NIPPARTS i są dobre a i cena jest znośna. Z tym, że też nie mam gazu. Jak chcesz naprawdę dobre to kup NGK, BERU albo SUMITOMO są one dość drogie ale jakościowo za***iste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja mam sentechy, ale tez nie za dlugo... pare tygodni... no i narazie tez nie za bardzo moge ci powiedziec cos o nich konkretnego... narazie sprawuja sie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dzięki wszystkim za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi