Gość cornholio78 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 chciałem kolegów poinformowac że dzisiejszy auto-swiat w dziale "używane" przedstawia almere n15. Tytuł artykułu: "kompakt z ukrytymi zaletami". Nie wrzucam skanów bo to nieładnie, co inne jakby to był numer archiwalny. EDIT: Zgodnie z obietnicą, wklejam skany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 widziałem czytałem... w sumie sporo prawdy w tym artykule prędzej się znudzi niż się popsuje a czytałem to już o 6:50 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bądź kolega i zrób skana - wrzuć za tydzień jak następny numer wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no własnie tez bym sobie poczytał zrób skana jak bedziesz mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jakos nie wierze zebym cos ciekawego tam wyczytal. Sami wiemy jakie mamy Almerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszept Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam! Same ogólniki w tym artykule tak jak w całej gazecie. Szkoda 2,10 zł na nią dlatego czytałem w sklepie. Ale to volvo 850 mi się spodobało. Ktoś czymś takim jeździł i może napisać swoją opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 przeciez to gazeta w której jest po prostu przegląd rynku motozryzacyjnego, liczyłeś na techniczne wywody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Cóż mieli pisać jak nic się nie psuje? Doszukali się regularnych przypadłości jak wycieraczka progi i lampy a czała reszta nie do zajechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 własnie :one: czy ktoś liczył na sensacyjne ogłoszenie tajnych słabych punktów? napisałem o tym artykule, bo niektórzy zbierają materiały prasowe o swoich samochodach (np pasjonaci). Poza tym, taki artykuł jest w dyskusji z niektorymi oszołomami dobrym podparciem tego co się mówi na jakis temat (niekorym trzeba pokazac że gdzies tez tak pisza a nie że to mój wymysł). Przykładowo przy sprzedaży auta warto klientowi pokazac taki artykuł żeby miał pewność że dobrze robi. Ale jak widac nie każdy o tym pomyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 a nie znalzłeś gdzieś artykułu o 200sx'ie :diabel2: Wiesz Corn nie podpierałem się nigdy przy sprzedaży opiniami z gazety... :027: nie masz gdzieś na N13 :diabel: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 temat 200sx przewijał się co jakiś czas w "auto świat" i w "auto motor i sport" (wcześniej "auto international"). Było trochę artykułów na jego temat. Niestety gazety z lat 1991 - 2003 spakowałem w kartony przed wakacjami, bo zajmowały za dużo miejsca w szafkach Jak je za kilka lat rozpakuje, to dam Ci znać na pocieszenie masz tu stronke z katalogu używane 2/2001 z N13 a jak będziesz grzeczny to zeskanuje katalog 200sx s14a w wersji polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 zeskanuje katalog 200sx s14a w wersji polskiej o 200 myślałem z uwagi na przewijający sie temat na forum No jak mogli napisać, że słaby silnik diesla :< - ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 na pocieszenie masz tu stronke z katalogu używane 2/2001 z N13 Obrazek też mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszept Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie spodziewałem się czegoś odkrywczego ale ten artykuł jest powtarzany w tej gazecie już któryś raz. Dokonują tylko małych zmian. Można dopisać jeszcze wiele zalet i wad tego modelu niż zamieścili w tym artykule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość accerone Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 raczej zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 W sumie to sie za mocno nie rozpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo76 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 w następnym "Motorze", który wyjdzie 15 stycznia będzie zaś opis Almery II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Miałem kiedyś przyjemność jechać swoim autem z tyłu (nie prowadziłem go ) i nie uważam, zęby było tam mało miejsca. Wręcz przeciwnie byłem bardzo mile zaskoczony, na nogi miałem jeszcze sporo miejsca, fakt denerwuje tylko ten fotel co nie wraca na swoje miejsce i nie zwijający się pas pasażera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Miałem kiedyś przyjemność jechać swoim autem z tyłu (nie prowadziłem go ) i nie uważam, zęby było tam mało miejsca. Wręcz przeciwnie byłem bardzo mile zaskoczony, na nogi miałem jeszcze sporo miejsca... czyżby almera n15 miała więcej miejsca w kabinie niż primera p11? bo w p11 jak się wyreguluje fotele dla osobników około 180cm wzrostu, to osobnicy o takim wzroście siedzący z tyłu marudzą na niewielką ilość miejsca. W porównaniu z toyotą avensis pierwszej generacji, primera p11 ma małe wnętrze. Stąd śmiem wątpić w duża ilość miejsca z tyłu w n15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 duzo miejsca to rzecz wzgledna. jeden bedzie miał wygodnie jak kolana bedzie miał przy brodzie, adrugi bedzie oczekiwal ze sie połozy :] jadac za kierwca ok 180cm, a sam mam prawie 190cm, musiałem sie troche nagimnastykowac zeby mnie nogi nie bolały, ale da sie przezyc. była to trasa 400km bez postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 szeroki to ja nie jestem ale mam ponad 190cm wzrostu i lubie "lezec" wszyscy ktorzy siadaja za mna to marudza... do czasu az dowiedza sie o mozliwosci jazdy tramwajem/autobusem i momentalnie robi sie wygodnie na tylnich siedzeniach :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiad2 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 chciałem kolegów poinformowac że dzisiejszy auto-swiat w dziale "używane" przedstawia almere n15. Tytuł artykułu: "kompakt z ukrytymi zaletami". Nie wrzucam skanów bo to nieładnie, co inne jakby to był numer archiwalny. Prześlij proszę scan tego artykułu na obiad2@gmail.com Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 w następnym tygodniu zeskanuję i wkleje tutaj, będzie to już archiwalny numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja tez mam 180 cm i siedziało mi se z tyłu naprawdę dobrze, jeśli chodzi o ilość miejsca. Z przodufotel był ustawiony dla mojego wzrostu, dodam, ze mam wersję 3D , bo wydaje mi się, że to ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Generalnie więcej zalet niż wad. Czytałem artykuł, Faktycznie jest problem z szczelnością reflektorów i uszczelek ale to chyba drobiazg. Silnik, zawieszenie czy układ jezdny nie odmówią nagle posłuszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi