Gość BATATY10 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 HELLO CHCIAŁBYM UMIEŚCIĆ NA MASCE WLOT POWIETRZA...CZY KTOŚ JUŻ TO ROBIŁ :?: JAKIEŚ WSKAZÓWKI...PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam To ja chyba tylko mam zamiar założyć wlot powietrza Otóż zamówiłem na allegro za 40zł a i tak mam maske pukniętą to idzie do prostowania i malowania, wiec przyklei mi wlot i zrobi tak żeby nie odpadł no i brzegi szpachlą żeby wyglądało jak całość a na koniec malowanie I to cała filozofia, jak to się zrobi to strzele fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BATATY10 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 podasz mi link...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 BATATY10, Jak zrobie to podam a masz tutaj link od wlotu który kupiłem http://www.allegro.pl/item152970008__wyprz...za_clio_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pablo_Snk ten wlot przyklejasz na maske bez wyciecia pod nim otworu? to bedzie tylko "atrapa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 stypcio, chyba wytne otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 bez obrazy sama atrapa to wies i lipa pozatym uwazam ze zaczyna sie od mody. silnika i potem utala sie odpowiednie miejsce na wlot bedziecie dumnie smigac i krzyczec ,,o jako mam wlot na masce,,a tylko seryjna moc pod maska :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zawsze można go umieścić chociaż nad filtrem powietrza a później na miejsce puszki filtra wrzucić stożek, który będzie łykał powietrze z tego nawiewu. Mały OT BATATY10 masz alu DOTZ Imola :?: Też mam takie w mojej K11 i za***iście do niej pasują. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam w Maxi tuningu opis wraz z fotkami jak zrobic sobie wlocik jak chcesz to moge jakos skana zrobic i Ci wyslac, jesli chcesz to napisz PW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BATATY10 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 hello ELMER czekam na link :!: PABLO dzieki za link od Ciebie-chyba coś będę robił odnośnie modyfikacji silnika to mam stożek i strumiennice może nie jest to szał ale seryjny już też nie jest...to widać przy ruszaniu ze świateł i w cpnie umieszczając wlot chciałem pokierować go na rurę dolotową bo sam filtr łyka bezpośrednio przez przednią atrapę która została przerobiona(widać na fotce...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Skan zrobiony, prosze bardzo.... Mam nadzieje, ze sie przyda komus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi