Gość sokens Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 mam 15 ale zastanawiam sie nad 16stkami najlepiej foty na sokens@op.pl a za lub przeciw na forum bite:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 mam 15 ale zastanawiam sie nad 16stkami najlepiej foty na sokens@op.pl a za lub przeciw na forum bite:P O witam kolege ja jestem z 1000citi Zapodaj cos wiecej o autko i jakies fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 fotki poszly na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 16-stki to już chyba troche przesada do tego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ale co w PL chcesz jeździć ?? hehe ja bym sie zastanawaiła z 15' na 14' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja mam 16" 215/40 i powiem tobie ze nei ma sensu na polskie drogi przeszedlem na 15" 195/50 i to jest optimum a zarazem max 50 ponizej szkoda felg chyba ze ma kase lub zaklad wulkanizacyjny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja miałem 16 i będę miał dalej , optymalny wybór opony 205/45/16 lub 195/50/16 i da sie jezdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 poslij szopen pare fotek na sokens@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 zapodajcie na forum jak to wygląda jak mozęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 fotki poszly na @ sokens zapodaj Nisskiem na forum Naprawde fajne autko widac bardzo zadbane i ciemne szybki super sie prezentuja Chyba tez w koncu sie skusze... do tego felki 15" i miodzio Moim skromnym zdaniem 15" na nasze "drogi" to max ... :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 16" http://s20.photobucket.com/albums/b214/vai...t=Obraz2013.jpg 15" http://s20.photobucket.com/albums/b214/vai...urodziny063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Vaiu za***isty nissanek , sam robiłes zderzaki? też myslałem o czarnych felgach ale nie widziałemm jeszcze na zywo czarnych na N14 a chłopcy od felg u mnie mówili że się "schowają" po przemalowaniu .. Foty mojego bankowo wrzuce po świętach jak skoncze zabudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a moze takie: http://moto.allegro.pl/item179179967_alufe...0_artec_rh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 fajne ale sa troche porysowane ciekawe czy z drugiej strony od wew nie sa juz srebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a ja dzis podjolem decyzje sam reanimuje swoje alumki narazie bawie sie z papierem sciernym i czyszczeniem jak beda gotowe zamieszcze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam... kupiłem aluski 15" ale mam problem bo lewy tył obciera mi na wybojach i dziurach o ten rant od nadkola czy można z tym coś zrobić oprócz zmiany opon którą planuje bo obecnie są 205/55 15r Pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mnie też ocierają, tragedia, w każdym motoryzacyjnym dostaniesz takie gumy które wkłada się w sprężyny, sztuka kosztuje bodajze 5 zł, wsadziłem po 3 sztuki na sprężyne tył się nieznacznie podniósł i utwardził, oponki zmien na 195/50 15 wtedy też nie będziesz miał przekłamanych wyników jeżeli chodzi o prędkośc i przejechane km. Ja mam troszke za duże et moich felg możliwe ze masz to samo, to trche kłopotliwe ale da się z tym życ, w zesżłym roku jechałem całkiem załadowany nad morze i było bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 powyzej 195 bedzie tobie ocierac nic nie poradzisz na to chyab ze zmiana zawieszenia i poszerzenie boków ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 gumy mam ale po 1 sztuce na stronie, ale też jest to dziwne że między gumą a sprężyną jest taka przerwa jeszcze... tak jakby te sprężyny nie były orginalne :/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/07dea4b3fb82349a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wrzuc jeszcze po 2 mam jedna całkiem u góry springi i 2 na dole ta skrajne siedza cisno natomiast ta po srodku tez ma luke wiec nie przejmuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 oki to we wtorek zaraz rano jadę kupić te gumy i zobacze jak będzie i napewno napisze :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 byle nie powypadaly Wam te gumska, ale to jest pol srodek jak tonacy brzytwy sie chwyta Dodo bo sprezyny w nissanie sa rzadkie, miale kieds skode 130 i tam wsadzilem te gumy ale sprezyny zwoje byly geste tak ze sie scisly te gumy a czy od rantu amora/sprezyny do felgi/opony jest jakas przerwa ?? mozecie podciac troche rant blotnika, ten zawiniety do nadkola, byle dobrze go zakonserwowac pozniej i dac jakie progresywne sprezyny, zeby mialy skok miekszy do normalnej jazdy ale zeby w pewnym momencie robily sie twarde i nie szly dalej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 jak jezdziłem "106" to też spręzyny były innne gumy było ciężko wcisną... a u nas w firmie ten rant w nadkolu falsujemy ale to nowe autka są... jest przerwa między amorkiem a oponą niewielka ale jest zobacze jak zmienie opony co się bedzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 spoko gumy nie powypadaja na dole springi i u góry trzymają sie elegancko , jak podniesiesz na podnoścniku to springa się rozciąga i w te 2 miejsca fajnie schodzi , jak zrzucisz auto z podnośnika sprezyna sie sciska i w tych miejscach jej za Chiny Ludowe nie wyciągniesz, jedyie ta środkowa jest trochę lużna ale jeżdze z nią juz ponad rok i nigdy nie było problemu a tak nawiasem te spręzyny progresywne ile kosztują? chodzi mi bardziej o przód bo chyba są one niższe nie od normalnych a chiałbym troszke obniżyc autko z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 nie orientuje sie ale pewno komplet na 4 kola z 500zl ale przod mozna obnizyc obcinajac 1 zwoj , goago tak zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi