Gość z_pawel Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam, czy ktos z was wie jak lub gdzie rozkodować radio do P11 z 01r. Zaznaczam, że radio zostało kupione z legalnego źródła ( rozbite auto ) niestety sprzedający nie miał kodu. Pozdrawiam i dzięki za ewentualną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thorgal Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 tez dołączam się do pytania. Co prawda ja mam radio w samochodzie i wszystko działa, natomiast poprzedni właściciel nie zostawił mi kodu. Co jezeli wyciągnę akumulator na dłużej? Czy wtedy bedzie potrzebny kod? Czy można go powtórnie otrzymać w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kania Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam ten sam problem. W ASO 150zł kosztuje odzyskanie kodu - nie warto. Po odłączeniu aku nie musisz kodu wpisywać, no chyba, że odłączysz aku na włączonym radiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja za nowy kod do radia płaciłem 100 u speca co się zajmuje takimi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rolek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 rowniez mam ten dylemat. poprzedni wlasciciel nie dal mi kodu do radia. Moze ktos wie jak odkodowac radio? Przeciez "magicy" to jakos robia. I na przyszlosc nigdy nie kupie auta bez wszystkich kodow. Mi koles mowil ze dosle i juz 2 lata mijaja a ja nie mam nic (nawet do immobilisera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z_pawel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 rowniez mam ten dylemat. poprzedni wlasciciel nie dal mi kodu do radia. Moze ktos wie jak odkodowac radio? Przeciez "magicy" to jakos robia. I na przyszlosc nigdy nie kupie auta bez wszystkich kodow. Mi koles mowil ze dosle i juz 2 lata mijaja a ja nie mam nic (nawet do immobilisera) Witam, jeśli działa poprawnie to nie ma sensu się w to zagłębiać, no a jeśli nie działa to proponuje oddać to do jakiegoś sprawnego magika-elektryka. Powinien zrobić to za jakieś 60-100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.