GRZECHu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Potrzebuje puszke powietrza (z przeplywomierzem) i znalazlem pare ogloszen z innych rocznikow, troche kasy to kosztuje i boje sie ze nie bedzie pasowac z czegos starszego. Moja maxima to 96r 3.0, z jakich innych rocznikow bedzie pasowac przeplywomierz i obudowa filtra powietrza? (gazownik nie mial miejsca na mikser i przeplywomierz teraz mam w srodku puszki powietrza!!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 masz wersje US czy europa?? przeplywka taka sama jest w tych maximach. jedynie puszki filtra powietrza sie roznia. te nowsze maja czujnik temp powietrza w puszcze a starsze w tych plastikowych rurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam wersje europejska. Dzis podpatrzylem jak ma przeplywke Szalony umiejsowiona... no i niezle zmotane to mam. W modelach z 98r puszka filtra wyglada tak samo na oko, wiem juz czego szukac. Wczoraj strzelil mi gaz i skutek jest taki, ze na benzynie i na gazie nie trzyma wolnych obrotow. Chce wywalic ta instalacje w cholere tylko powiercona mam to puszke, jak znajde nowa to wywalam dziadostwo i sekwencje zapodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 mysle ze wersje europejsie nie roznia sie rocznikowo tak jak te US. w usa niby auto wyglada tak samo ale ma inne rozwiazania z dolotami, katami i innymi pierdolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 wywalam dziadostwo i sekwencje zapodam A nie lepiej dac blosa? A z tego co pisza uzytkownicy ktorzy go maja dziala bardzo dobrze. Zreszta jeden klubowicz ma go w maximie. Chyba Psujaut. Zagadaj z nim jak mu sie to sprawuje. No chyba ze jestes juz przekonany na sekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 wywalam dziadostwo i sekwencje zapodam A nie lepiej dac blosa? A z tego co pisza uzytkownicy ktorzy go maja dziala bardzo dobrze. Zreszta jeden klubowicz ma go w maximie. Chyba Psujaut. Zagadaj z nim jak mu sie to sprawuje. No chyba ze jestes juz przekonany na sekwencje. Jestem bardzo zdecydowany, zrobie zdjecie jak wyglada instalacja gazowa u mnie w maximce i wrzuce tu to sam zobaczysz! Dla przykladu: na reduktorze mam napisa "100HP" jak sie domyslam nie do takiej mocy to jest przeznaczone, wiec wyjdzie mnie za drogo ten BLOS, wole doplacic i miec sekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 :diabel2: kolego mam BLOSA i nie zakładałbym sekwencji bo szkoda kasy :one: od czasu założenia go nie wiem co to strzały i strata mocy--- :diabel2: przemyśl to i zaoszczędzisz kasy a i stożek wstawisz :!: co przy zwykłych układach jest mało prawdopodobne :!!: a tak przy okazji to masz żle ustawioną mieszankę ,że strzela - niech przyzwoity gazownik wyreguluje i powinno być git :diabel: :diabel: a jak nie wiesz jak zrobić ,żeby było super to zapraszam do mnie to Ci zrobię (jak będziesz miał BLOSA to go zamontujemy = [ Dodano: Sob 13 Sty, 2007 22:42 ] na reduktorze mam napisa "100HP" to jest ya maz parownik do maxi powinien byc pryznajmniej 140HP bez wzgldu na to cz masz BLOSA czy inna instalke [ Dodano: Sob 13 Sty, 2007 23:44 ] :zdziw: sekwencja kosztuje około 3000-3500 zł a BLOS około 350 zł http://www.allegro.pl/item155230957_blos_g..._promocja_.html http://www.allegro.pl/item155329592_blos_filtr_dodatki.html http://www.allegro.pl/item157368466_blos_g...za_wysylke.html http://www.allegro.pl/item157663875_brc_bl...a_f_ra_vat.html nowy parownik/reduktor około 250 zł http://www.allegro.pl/item154443109_redukt...ocja.html#photo i około 50-100 zł za montaż jak nie umiesz sam moim zdaniem jest taniej :!!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 :diabel2: kolego mam BLOSA i nie zakładałbym sekwencji bo szkoda kasy :one: od czasu założenia go nie wiem co to strzały i strata mocy--- :diabel2: przemyśl to i zaoszczędzisz kasy a i stożek wstawisz :!: co przy zwykłych układach jest mało prawdopodobne :!!: a tak przy okazji to masz żle ustawioną mieszankę ,że strzela - niech przyzwoity gazownik wyreguluje i powinno być git :diabel: :diabel: a jak nie wiesz jak zrobić ,żeby było super to zapraszam do mnie to Ci zrobię (jak będziesz miał BLOSA to go zamontujemy = Wierze, jednak zostane przy swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 też jestem uparty i szanuję to u innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.