Cyklop Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Czy ktoś mógłby mi pomóc zrobić dystanse mdf do P10 na przód? Chciałbym wrzucić tam coś konkretnego, bo seryjne już trochę mi nie starczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...8bca7cf5#288381 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Czy ktoś mógłby mi pomóc zrobić dystanse mdf do P10 na przód?Chciałbym wrzucić tam coś konkretnego, bo seryjne już trochę mi nie starczają. tu pomoc moze radek100nx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 zobacz tutaj http://www.powe.com.pl/index.php/cPath/36 ,może coś sobie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja chcę wszystko robić, nie naruszając blacharki w żadnym wypadku. Podstawą będzie owal, co by się śrubuńki dobrze trzymały, a dopiero do tego będzie dodane miejsce na głośnik. Głośnik co najmniej 19''. Takie mam marzenie. Mam nadzieję, że do zrealizowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Cyklop, widziales miejsce na glosnik w P10 w drzwiach :027: ?? jak tam chcesz zamonowac owalna podstawe?? nie wspomne juz o 19" (lekka przewsada) i w dodatku nie ruszajac blach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Masz rację trochę to nie owal.. , ale owal w tym siedzi. A tak to wygląda w rzeczywistości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 mi dystans pod 16,5 robil radek100nx, i sa pierwszej jakosci. Poszukaj moich wypowiedzi na forum, gdzes sa footki tlumienia drzwi w mojej P10, i dystanse, i boczki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pamiętam dyskusje na ten temat, ale gdyby jakiś doświadczony się do tego zabrał było by lepszej jakości niż jak sam to zrobię. Dzięki Tobie mam 17 z tyłu, a nie jak mi radzili 15 chyba już nie pamiętam (wielcy znawcy z profesjonalnego sklepu w Gdańsku na Rzeźnickiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.