Andy Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Naprawa tego czujnika została dobrze opisana w temacie: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3235 [center:443ff0cc80]WYSZUKIWARKA TO POTĘGA !!!!!![/center:443ff0cc80] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 eee tam , czujnik kosztuje 55zl tak jak johny napisal i nie wiem czy do micry nie jest przypadkiem tanszy ;-) a nie, prawdopodobnie jest ten sam co w sunnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zoja000 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja za czujnik płacilam 200zł wymienilsmy go zaswiecił sie tylko raz i znow nic ciemnść juz nie wiem co z tym fantem radzcieprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja za czujnik płacilam 200zł wymienilsmy go zaswiecił sie tylko raz i znow nic ciemnść juz nie wiem co z tym fantem radzcieprosze No to mnie załamałaś - też mam taki czujnik i brak mi pomysłów. :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 200 ? jakiego producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi