Gość domanika Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 nie chciałam dublowac tematu, mam pytanie, Mam do kupienia oryginalną płytę z 2007 roku wersja map E0E353R JAK / GDZIE SPRAWDZIĆ KOMPATYBILNOŚĆ? posiadam primere p12 z 2004 roku z pełnym zestawem nawigacji tylko bez płyty, a zalezy mi na mapach europy. Ktoś może mi podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diablo Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam. Mam pytanie jakie są możliwosci wgrania nawigacji w Primerze P12 jezeli jest przygotowana do tego (tzn posiada panel z przyciskiem MAP). Chodzi mi o mozliwosci poza ASO. Czy jest to wogole mozliwe? Dodam ze P12 '02. Pozdrawiam. Aremis gdzie morzna wgrac polskie meni do nisanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi