Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 z wudechu wydobywa sie straszliwy smród,czy to wina kata???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 A jakiego rodzaju jest ten smród,tzn co w nim czuć? czuć takie spaliny jakbyś jechał za starą ciężarówą,czy czuć wachą?jak to pierwsze to pewnie kat,jak drugie to pewnie za bogata mieszanka,i nyska jej nie przepala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 raczej ja ze starej ciężaruwy!!!zapomniałem dodać że jest zagazowana!miesci sie w 10l,to chyba go przepala!jak wyrzuce KATA to mam nadzieje że komputer nie zwariuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 napewno nie zwariuje,komputer,ewentualnie możesz odłączyćklemy od akumulatora po wyrzuceniu kata,to zresetuje kompa ale nic się złego nie stanie z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.