Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 witam dmuchawa wrzuca mi do srodka wszystko co jest na zewnatrz!!!!istnieje tam filtr??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie istnieje. Przynajmniej seryjnie. W ramach dodatkowych akcesoriów były dokładane, ale to rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 moja jest sciagnieta z raichu, w wersji SLX!ale jak tak mówisz to moze faktycznie nie mam! gdzie to można sprawdzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Otóż w tamtych latach była to nowość i w seryjnych autach tego nie montowano. Ale była oferta w ramach tzw. dodatkowych akcesoriów (skierowana glównie do alergików) domontowania takiego filtra. Dotyczyło to N14 i P10. Filtr dokładano do tunelu, pomiędzy dmuchawę a nagrzewnicę. Także, żeby to sprawdzić trzeba ten fragment tunelu wymontować. Przy montażu tych filtrów naklejano stosowną naklejkę informującą, wewnątrz schowka (o ile gość nakleił). I wiem, że przez pewien czas po produkcji tych aut, takie filtry były dostępne w ASO. To tyle z mojej wiedzy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 SPRÓBUJE POSZUKAC NAKLEJKI,JEŚLI NIE MA TO NIE ROZBIERAM!BO PÓZNIEJ TEGO NIE ZŁOŻE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 JEŚLI NIE MA TO NIE ROZBIERAM!BO PÓZNIEJ TEGO NIE ZŁOŻE!!!! Złożysz. W tych autach filtra się szuka jeśli jest słaby nadmuch, a auto jest nam nie znane od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 zanim go kuplem to dmuchawa chodziła tylko na 4 biegu,,,dałem do zrobienia i pózniej biegała na wszystkich,mógl ktos wyciągnać filtr i nic nie dac w zamian??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Mógł. Ale w tym aucie nie ma specjalnego miejsca na ten filtr, tak jak w autach młodszych. A awaria dmuchawy to inna działka. Do wyjęcia płytki oporowej, która jest za to odpowiedzialna nie trzeba wyjmować żadnych elementów nadmuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 CHYBA DAM SOBIE Z TYM SPOKÓJ,ZAŁOŻE ŁADNA POŃCZOSZKE I TEZ POWINNO BYĆ!!!!A SWOJA DROGA TO PRZESTAŁA MI HULAĆ NA JEDYNCE,,,,,I NA DZIURACH RAZ GAŚNIE PODSWIETLENIE RAZ ŚWIECI ISTNA DYSKOTEKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.