Gość Idzi-ibiza Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 mam maly problem z przewodami, troszke podrdzewialy i paliwowy zaczol cieknac. chce je wymienic. stwierdzilem ze jak wymieniac to wszystkie ale nie jestem pewny odnosnie dlugosci bo jeszcze ich nie zdemontowalem i nie mam jak ich pomierzyc. paliwowe sa jeszcze spox bo nie sa zarabiane, hamulce (jako ze nie mozna kupic zamiennikow) trzeba doginac z juz zarobionych przewodow. jaka jest dlugosc tych przewodow i czy warto doginac czy kupic oryginaly. pozdrawiam Idzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Cześć, przewody hamulcowe i paliwowe to nie problem. Zdemontuj wszystko co chcesz, pooznaczaj sobie np. kolorowymi taśmami co do czego. Nie piszesz skąd jesteś, jeśli masz blisko do Pruszkowa, to podaję Ci kontakt do firmy, gdzie zrobią Ci na wzór przewody miedziane w rozsądnej cenie. Dostarcz im tylko zdemontowane przewody. O oryginałach zapomnij, drogie, na zamówienie i liche. Mi pękł przewód hamulcowy w 7 letnim Sunny, to świadczy o ich jakości. Miedziane przeżyją samochód. Pruszków, ul. Ołówkowa 9, tel. 022 7586892, 7586629, fax 7280580, www.pwp.pwpnet.pl, wp@poczta.pwpnet.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Idzi-ibiza Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 niestaty troche mam daleko, ze wawy do szczecina nie oplaca mi sie ich transportowac pozdrawiam i dziekuje Idzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Cześć, ze Szczecina to też nie problem. Zwiń wszystko w kłębek, wyślij kurierem i za parę dni będzie po problemie. Oni sobie to rozwiną, zmierzą dokładnie i tak Ci odeślą wszystko w zwojach z nowymi końcówkami. Zobaczysz, że będziesz zadowolony. Dla ułatwienia sobie pracy możesz zrobić trochę zdjęć, aby nie zastanawiać się jak przewody potem poukładać. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.