Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

juz dawno mialem sie pochwalic - zmiany

Gość mrówa

Rekomendowane odpowiedzi

autko w desce to micra pod kolor mojej micry :diabel: autko jest unieruchomione wstawione za szybka :) troszke pracy przy tym bylo ale wyszlo :D

HPIM1702.jpg

a to nie wszystko

HPIM1703.jpg

a w p10 mam skyline

HPIM1731.jpg

wiec po zeszlej zimie moj stozek k&n troszke ucierpial wiec kupilem 2 a na zime mam ladna obudowe filtra i seryjny dolot ze sportowym filtrem kingdragon:)

obudowa i dolot byl zmatowiony papierem 1000 i pomalowany podkladem,nastepnie pomalowany czerwona wysoko temperaturowa farba pod kolor auta.

Na obudowie pojawil sie napis nissan,skad on sie wzial ???? to proste to jest rozpilowany na literki napis z ciezarowego nissana cabstar :)

w srodku wspomniany juz filtr kingdragon , firmowe logo jest naklejone na obudowie :)

ponad to atest od filtra znajDuje sie na masce od wewnetrznej strony.

A i na koniec do dolotu jest elegancko przymocowany ladny klucz do swiec.

W NAJBLIZSZYM CZASIE POMALUJE POKRYWE ZAWORÓW NA CZERWONO I OBUDOWE SONDY LAMBDA I KOLEKTOROW

HPIM1701.jpg

HPIM1698.jpg

Szkoda tylko, że to za szybką to K12 a nie K11. Ale w Polsce jeszcze modelu K11 nie widziałem... :(. Pod maską pewnie całkiem fajnie wygląda, chociaż przy tym świetle Twój ładny czerwony wygladą niezbyt ciekawie na zdjęciu. Chyba mi się podoba (ale pod maską nie chciało by mi się tak bawić... im rzadziej tam zaglądam tym bardziej lubię moje auto ;) ).

Jednie co widze zmiany w środku to czerwona kopułka filtra i rura dolotowa do filtra. No i te napisy, może ładnie wygląda, ale strzeli Ci raz z filtra i po pięknej kopułce.

PS. Sory jeszcze drut do podtrzymania otwartej maski.

Zmiany po dmaską OK - napisy mi sie podobają i ta czerwona obudowa - całkiem ładna ale te samochodziki w środku............ rozumiem jakby był tam model idealnie pasujący do samochodu ale tak.......... jak dla mnie dziecinada :P

Gość johny_fellow
może ładnie wygląda, ale strzeli Ci raz z filtra i po pięknej kopułce.

Pablo_Snk ja tylko zastanawiam się o jaki strzał Ci chodzi :?:

.......... jak dla mnie dziecinada

Dla mnie troszkę też. Niedługo wkleisz sobie model w skali 1:18 pod sufitem. Nie no sorry ale to mi wygląda poprostu okropnie i jakoś tak niepraktycznie, wrzucić 2 modele samochodu na jedną deskę rozdzielczą. :| Wogóle to jak zbierasz modele to trzymaj je gdzieś w domu na półce bo tak niedługo zamontujesz kilka w podwoziu.

Gość niewiniatko22
Inter napisał/a:

Dla mnie troszkę też. Niedługo wkleisz sobie model w skali 1:18 pod sufitem. Nie no sorry ale to mi wygląda poprostu okropnie i jakoś tak niepraktycznie, wrzucić 2 modele samochodu na jedną deskę rozdzielczą. :| Wogóle to jak zbierasz modele to trzymaj je gdzieś w domu na półce bo tak niedługo zamontujesz kilka w podwoziu.

Wiesz dla mnie, to jestes smieszny... TY taki przeciwnik K12 i tu te modele...

Gość johny_fellow
Inter napisał/a:

Wiesz dla mnie, to jestes smieszny... TY taki przeciwnik K12 i tu te modele...

Niewinna się chyba zakręciła. ;):D To nie ja jestem przeciwnikiem K12 tylko mrówa. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...