Gość Maro25 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jak w temacie, stoje na swiatlach mam czerwone, po chwili zmiana na zielony i ruszam...i w zasadzie to tyle, uslyszalem tylko wystrzal, potem w aucie uniosl sie dym i smrod wypalonego kapiszona :/ ...jak wysiadlem i zobaczylem te drzwi to...myslalem ze serce mi peknie, Pan z czarnej Toyoty Corolli probowal mi cos tlumaczyc, ze swiatlo dopiero sie zmienialo i ze wydawalo mu sie ze zdazy... na szczescie sytuacja byla w 100% oczywista i Pan zostal ukarany mandatem ale to nie zmienia faktu ze moje biedactwo wyglada dosyc kiepsko, za moment jade na wycene do Nissana (aaa zapomnialem wam dodac ze w chwili obecnej jestem w Irlandii), wycena bedzie w EURO wiec zobaczymy co i jak... a oto kilka fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yareckimm Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 No to witaj w klubie. W sobote moja żonka "przytuliła się" z trafo stacją przy wycofywaniu z parkingu.... nie pytajcie jak mogła nie zauważyć budynku, bo nie wiem Wycena z AC tak na szybko to koło 3.000 zł. ( klapa, zderzak, reflektor ). Ehhh, kłopotu sie narobiło tylko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 e no niema co płakać nad rozlanym mlekiem :one: pare groszy przytulisz na tym całym wypadku :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yareckimm Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 e no niema co płakać nad rozlanym mlekiem :one: pare groszy przytulisz na tym całym wypadku :one: No cóż, po pierwszym szoku stwierdzam, że faktycznie zrobie sobie przy okazji pare rzeczy w samochodzie . Heh. A AC w przyszłym roku wykupie gdzie indziej, albo w ogóle sobie odpuszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maro25 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 no wiec wstepna wycena to UWAGA! ---> ok 5000 EURO (moze byc ciut wiecej), do wymiany drzwi przednie i tylne, dolny pas, poduszka wraz z calym fotelem (?!), kawalek slupka, tapicerka drzwi tylnych, malowanie i cala robocizna...ale najgorsze jest to ze nie ma opcji wziecia kasy do reki, niestety w Irlandii takie naprawy odbywaja sie bezgotowkowo, czuje ze w PL zrobilbym to za polowe tej kwoty albo jeszcze mniej..... PS. pewnie wielu z was pomysli co tak drogo policzyli? nie wiem ale cena nowej Almery w salonie to ok 20tys EURO (i to wersja 1.5 benzyna bo dCi niegdy nie byl dostepny na wyspach) to chyba wszystko tlumaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja mialem podobny przypadek. Tylko ze ja uniknolem zderzenia bo ruszylem na pomaranczowym. Stoje sobie na swiatelkach, zapalilo sie pomaranczowe no to szybko bieg i jazda. Przejechalem przez krzyzowke, a zaraz za mna przejechal rozpedzony tir. Gdybym ruszyl na zielonym jak trzeba to nie wiem czy teraz bym pisal tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.