Gość Sawyer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jak zdemontować osłony głośników tył p11 sedan i same głośniki nie wymontowując całej półki. W dziale zrób to sam jest demontaż całej półki ale wolę trgo nie robić, a muszę tylko wyjąć głośnik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 No i w tym jest problem, że osłony są przykręcone "od spodu" Więc jak chcesz wyjąć tylko głośnik to i tak czeka Cie cała ta robota. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sawyer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Czyli jak nawet wlezę do bagażnika t i tak tego nie zrobię???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Czyli jak nawet wlezę do bagażnika t i tak tego nie zrobię???? Ciesz się, że nie masz hatchback'a, bo tam do wymiany tylnych głośników trzeba pół auta rozebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam, ja juz to przerabialem ostatnio i uwierz mi że bez rozebrania tylniej półki sie nie obejdzie. W bagażniku przelezałem pół dnia....nie polecam,uważaj zeby nie porozwalać zaczepów ( tych zielonych ) od półki bo będzie ci odbijać i nie dociskać do blachy i będzie stukać. Ogolnie nie polecam tego...lepiej podjechać do jakiejs firmy i niech oni się z tym bawią,a jak coś popsują to masz od kogo ściągnąc kase,a jak sam popsujesz to pchasz sie w koszty. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Gringo nie strasz kolegi Te zielone spinki od spodu trzeba ścisnąć kombinerkami i pchnąć do góry. Ja maiłem największe problemy z wyjęciem półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 HeHe...nie strasze,ale ostrzegam, ja tez ściskałem kombinerkami,ale dwie juz później nie chciałby trzymać...może dlatego że zimno było jak je ściskałem i spręzystość plastiku zmalała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.