Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak zdemontować osłony i głośniki tył w p11

Gość Sawyer

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zdemontować osłony głośników tył p11 sedan i same głośniki nie wymontowując całej półki.

W dziale zrób to sam jest demontaż całej półki ale wolę trgo nie robić, a muszę tylko wyjąć głośnik.

Pozdrawiam

Czyli jak nawet wlezę do bagażnika t i tak tego nie zrobię????

Ciesz się, że nie masz hatchback'a, bo tam do wymiany tylnych głośników trzeba pół auta rozebrać ;)

Witam,

ja juz to przerabialem ostatnio i uwierz mi że bez rozebrania tylniej półki sie nie obejdzie. W bagażniku przelezałem pół dnia....nie polecam,uważaj zeby nie porozwalać zaczepów ( tych zielonych ) od półki bo będzie ci odbijać i nie dociskać do blachy i będzie stukać. Ogolnie nie polecam tego...lepiej podjechać do jakiejs firmy i niech oni się z tym bawią,a jak coś popsują to masz od kogo ściągnąc kase,a jak sam popsujesz to pchasz sie w koszty.

Pozdro

HeHe...nie strasze,ale ostrzegam, ja tez ściskałem kombinerkami,ale dwie juz później nie chciałby trzymać...może dlatego że zimno było jak je ściskałem i spręzystość plastiku zmalała...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...