Gość Zak Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Od czasu ostatniego tankowania klapa bagaznika po stronie wydechu szybciej i bardziej sie brudzi. Ktos ma pomysl co moze byc tego przyczyna ??? Tluste to nie jest, w koncowce wydechu tez nie ma oleju. Sprawdzalem kontrolnie poziom oleju i ciagle jest bez zmian, nic nie ubywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 benzyna czy diesel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zak Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 zapomnialem dodac - benzyna z gaznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpara Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 O właśnie ciekawa sprawa.Zauważyłem u siebie ostatnio to samo i nie wiem czym to może być spowodowane.Sunny diesel. :694: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zak Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Moje slonce z 91r i w zeszlym roku nic takiego raczej nie bylo, bo pewnie bym zauwazyl. Temperatura tez jakos wyjatkowo mocno nie spadla jeszcze podczas tej zimy, chociaz z drugiej strony jest bardziej mokro jak zimno i mozliwe ze szybciej spaliny osiadaja. Sie nie znam to zapytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpara Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Bombel chyba masz racje.Normalnie to tego nie widać ale wtedy(bo to raz sie zdarzyło) autko było bardzo brudne i po kilku godzinach cały osad wysechł i został tylko poprzedni brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.