JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 WAS przyciemniałeś już szyby?jak co to klepnij parę fotek,cenę i namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 No to wykminiliśmy plan Jacuś Wczoraj odebrałem autko, chciałem żeby był zbliżony do fabrycznego przyciemnienia, gostek dobrał folie 30. Cena wydaje mi się o.k - 300 zeta, homologacja, gwarancja 8 lat (!). Robione tutaj: link Sorry za foty, ale robione na szybko wczoraj telefonem, a na razie nie jestem w stanie wyjść w domu żeby zrobić lepsze autko trochę brudne, ale na spota będzie umyte (stoi na górce dlatego wygląda jakby tył byl za wysoko) bok tył (wlepa klubowa jest ) różnica od środka - widać że niezbyt duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi