leonki39 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czy przy wymianie kompletnego rozrządu w silniku sr20DE trzeba ściągać miskę olejową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jeżeli pod kompletnym rozrządem rozumiesz wymianę równierz zębatek to chyba tak, natomiast przy wymianie łańcucha, napinacza i prowadnic, powinno obejść się bez zdejmowania miski. Pod warunkiem że w ogóle konieczna jest wymiana rozrządu. Generalnie w SR20DE rozrządy są ( z założenia) dożywotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonki39 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Chodzi mi o całość razem z kołami zębatymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Chodzi mi o całość razem z kołami zębatymi. a tak przy okazji spytam, ile płąciłęś za kompletny rozrzad? w ASO cz jakaś podróba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Chodzi mi o całość razem z kołami zębatymi. Trzeba odkręcić obie miski olejowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonki39 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Wszystko oryginał z aso tylko łyżwa z podróbek.Koszt wszystkiego to 1350 zeta.Najlepszy motyw jest z tą łyżwą - w aso krzyknęli sobie za nią 651.53 zł , gdzie nieoryginalną sprzedają za 140.Także chłopaki lepiej sprawić sobie taki komplet z oryginalnym łańcuszkiem i kółkami zębatymi niż te gówno za podobną kwotę.Po co narażać furkę na niepotrzebne awarie.Ceny są z tamtego roku i w aso mogły się chyba zmienić także teraz by trzeba było sprawdzić. [ Dodano: Czw 18 Sty, 2007 11:09 ] Zapomniałem o jednym : nie kupowałem napinacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.