Gość andi7 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam ponownie,,,,dzisiaj postanowiłem sobie zrobić autodiagnostyke przygotowałem kabelek,podpinam kontrolka check gaśnie,odpinam kabelki kontrolka zaczzyna swicić i nic nie mruga,nie pokazuje żadnych kodów!!!!chyba tak nie powinno być,dodam że autko jezdzi normalnie jest to p10 z 95roku 115KM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jeżeli masz gaz to przełącz go na benzyne, jeśli masz immobilizer wyłącz go, przed wprowadzeniem ECU w autodiagnostyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja te piny zwieram na ok 2 sekundy, wyjmuję drucik i już miga. Potem jeszcze raz na 2 sek żeby wyjść z diagnostyki. Ostatnio sprawdzałem - w końcu upragniony kod 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andi7 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 MAM I GAZ I IMMOBILAIZER!!!JUZ LECE SPRAWDZIĆ!!! [ Dodano: Sro 17 Sty, 2007 20:08 ] DZIEKI "MADDRAJWER" ZROBILEM TAK JAK MÓWILES!!!! I O DZIWO 55!!!!!!!PELNY SUKCES!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.