Gość akira Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mam mały problem z pedałem sprzęgła, a mianowicie, chodzi bardzo ciężko, a po wcisnięciu pedału do konca zostaje w podłodze, dzieje sie tak tylko przy włączonym silniku. Generalne biegi dobrze wchodzą, da sie wysprzęglać. Dodam jeszcze że linka sprzęgła była wymieniana latem, był to komplet linka i pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Może być krzywa łapa docisku sprzęgła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 a mianowicie, chodzi bardzo ciężko, a po wcisnięciu pedału do konca zostaje w podłodze, dzieje sie tak tylko przy włączonym silniku. Jeszcze trochę i tak zostanie na zawsze i to w najmniej oczekiwanym momencie. Myślę, że trzeba wydobyć to sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 też tak myśle, w przyszłym tygodniu oddaje samochód do mechanika, sprzęgło (komplet docisk, łożysko, tarcza) już sobie załatwiłem. Mam nadzieje ze to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze to pomoże musi pomóc nie ma mocnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 u mnie dzieje się coś takiego: jak przecięgnę go na wyższe obroty to mam wrażenie jakbym jechał automatem (podejrzewam że się może sprzegło ślizgać czy cóś takiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.