Gość chiquito Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam wszystkich i mam małe pytanie. Znacie może jakiegoś dobrego tapicera samochodowego w okolicach Częstochowy?? Względnie może być ze śląska bądź w małopolski. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cytawa Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja tez z miłą chęcią bym zakupił komplet pokrowców do swojej Almerki 2003rok jak bys coś miał to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cytawa Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zanalazłem tapicera który szyje na miare pokrowce ma forme do nissana po 2000roku - za komplet bierze 200,00 i do wyboru materiał oraz robi profilowaane pokrowce w tej cenie i z haftem Almera. jezeli jest ktos chętny to razem wieksze zamówienie i wtedy jakis rabat dostaniemy cytawa@it-net.-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loozik Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 elo! czy czasem ten tapicer nie ma formy do n15??? na to bym sie pisal!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cytawa Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 oczywiście że ma formę na almerkę n15 - zreszta zapraszam do skontaktowania się z nim bezposrednio , ja juz u niego zamawiam pokrowce jego namiary - witekspol@wp.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 czy ktoś ma może zdjęcie jak wyglądają takie pokrowce w jego samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.