Gość luc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Nieopodal mojego miejsca zameldowania wychaczyłem parkującego Pulsara N13.... Nie ukrywam, że specjalistą od Nissanów nie jestem, w związku z tym moje pytanie: Czy Pulsar N13 to samochód rzadki w Polsce? Taka myśl naszła mnie, kiedy zauważyłem że na Allegro nie ma ani jednego egzemplarza, a na amerykańskim eBayu są trzy egzemplarze, przy jednoczesnym stanie kilku Maybachów i Rolls-Royce'ów oraz kilkunastu Ferrari :030: Zrobiłem kilka zdjęć egzemplarza, jakby coś to mogę się skontaktować z właścicielem, który jest chyba nieświadom czym jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=18919 wystarczy ze wpiszesz slowo pulsar w wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 witaj.sluchaj jak sie moge wtracic to ja posiadam pulsaarka tylko w starszej budzie dam zdjecia jak sie naucze bo jestem tutaj nowy.moja buda to N12 i tak naprawde przezucilem sie na niego z BMW E36 1.8i a tutaj mam teraz silniczek 1.6 na podwójnym ecotecku troszke przerobionym tzn nie na wtrysku tylko juz na gazniku i bez katalizatorow bo skuaniec mial az dwa i jestem w peldni zadowolony z auta.oczywiscie jest do porobienia przy nim glownie blachy bo nigdzie nie moge kupic ale co sie dziwic auto ma 20 lat ale tak naprawde to miazdrzy i niemowie tu o wyrywaniu na niego lasek (co dodam ze leca na niego lepiej niz na bete) ale komfort jazdy i woguyle wyglad jest boski. moj model posiada wspomaganie,klime, czerwona tapicerke na desce i siedzeniach,wszystkie ciemne szyby(poza przednia czolowa) i nienazekam a wrecz jestem bardzo zadowolony z niego.nieraz zastaniawialem sie nad sprzedaza ale nieumiem go opuscic.jedyny mankament to to ze jest za niski na nasze polskie drogi(dziury i koleiny) ale utwardzilem go z tylu i bez problemu mozna juz nim smigac bo bezdrozach goraco zachecam do takiego auta.zdjecia sa niektore na www.mefisto62.fotka.pl jak jest ktos ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dzieki bardzo za link do wrzucenia fotek Oto one Jak zalozy wydech to bedzie jeszcze ładniejszy ale to trzeba poczekac narazie robie silnik :/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11d039679d155246.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 [ Dodano: Sob 10 Lut, 2007 21:49 ] teraz juz jest dobrze dzieki za pomoc bombel :564: niestety zdjecie przodu zostanie takie malutkie bo mi sie zapisalo takie jak robilem miniaturke na stronke ale ogolnie chyba wyglada calkiem ciekawie no poza blacha w niekotrych miejscach ale niemiejcie mu tego za zle on ma 20 lat wszystko bedzie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Widze że kolega luc, trafil do odpowiedniego miejsca. Tak apropo nie dosatl jeszcze odpowiedzi na nurtujace go pytanie Czy Pulsar N13 to samochód rzadki w Polsce?. Osobiscie nie bede wypowiadal sie na temat tego auta bo widze go codziennie wiec wydaje mi sie dosc popularny. Dlatego zostawiam to pytanie innym. A mojego to juz wszyscy znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Jak dla mnie to rzadki samochód bo nie widziałem jeszcze takiego Nissanika w moim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 powiem to tak ta N13stka jest częściej spotykana niz mooj N12.chyba malo ich jest w polsce o ile wogule sa.kiedys widzialem na allegro takiego ale sie zmyl i niewiem co sie z nim stalo :/ a szkoda bo takie auta nietypowe powinny sie pojawiac.wedlug mnie to niejest dupowoz bo z wlasnego doswiadczenia powiem wam ze przezucilem sie na to z BMW E36 a to jest dupowooz i dresowooz tak wiec wole cos nietypowego i jedynego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.