Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Czy warto montować gaz ????

Gość Sawyer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sergiej a z czym konkretnie masz problemy? (jak chcesz to wal na GG)

ja sunnego odpalałem zawsze na gazie, zima, czy nie zima zawsze było bezproblemowo

tam był gaźnik i musiałby zaciągnąć paliwko do komory pływakowej, więc nigdy nie chciało mi się kręcić tyle

• 7 lat później...

Nie używaj sarkazmu Edwardzie.Kazdy ma prawo wyboru,a \ze Dino się zna,to bardzo dobrze.

Film zamieściłem nie po to by komuś odradzić czy wyśmiać,ale ku przestrodze,aby dbać o instalacje.

Expresowe demolowanie auta  :D

Natomiast ja jestem bardzo ciekaw opinii Experta co do gazu Dino  :)

a co ma to co na filmie do LPG?? 

Natomiast ja jestem bardzo  ciekaw Eksperta od wszystkiego co On na  to :D 

ehh miałem nic nie pisać ale .................. 

Ja w gazie dwoma autami zrobiłem ok 300tys. Vectra B 1.6 i laguna 99r 1.6 po ok 150 tyś. Gaz tylko sekwencja po 2600zł za instalacje zero problemów. Koszt ok 16zł za 100km. A zaopomniałbym jeszcze 100 tyś polonezem w gazie. Jedyny minus to latające koło w bagaźniku.

J10 2.0dci 2011 Acenta

Wysłane z mojego SM-G900F

Ja w gazie dwoma autami zrobiłem ok 300tys. Vectra B 1.6 i laguna 99r 1.6 po ok 150 tyś. Gaz tylko sekwencja po 2600zł za instalacje zero problemów. Koszt ok 16zł za 100km. A zaopomniałbym jeszcze 100 tyś polonezem w gazie. Jedyny minus to latające koło w bagaźniku.

wg niektórych świadczy to o tym, że nie stać Ci na samochód  :laie_67:  :laie_67:  :laie_67:  :laie_67:

Niechaj się podpala :)  ja nie mam popierdółek w kabinie tylko grubą bertę w bagażniku :D  

http://sklep.sorbex.pl/gasnice-proszkowe/40-gasnica-proszkowa-gp-6x-abc-.html?gclid=CNW0h9bai8gCFWHncgodx0oIZQ

tak myślałem, :D coś wrzucić a czy się uda czy nie to już inna sprawa ważne, że można zamieszać  :laie_67:  :laie_67:  :laie_67:  no nic taki poziom dyskusji  :laie_67:  :laie_67:  :laie_67:

O jakim ty udawaniu piszesz wożę w każdym samochodzie dużą proszkową gaśnice ,bo popierdółką nikt nie zgasił jeszcze palącej się komory silnika .

• 2 tygodnie później...
wg niektórych świadczy to o tym, że nie stać Ci na samochód :

W tedy nie było mnie stać.

Niech pomyślą o ekologii i złotówkach które zostają w portfelu.

400tyś to 4000 setek razy zaoszczędzone połowe co paliwo średnio 15zł co daje 60000 pzł rzez 20 lat i mam teraz qashqaia a ktorego bym nie miał.

Jest to usrednione wiec się nie czepiać Teraz tracę ok 35 zł a robię ok4tys miesięcznie więc łatwo policzyć.

J10 2.0dci 2011 Acenta

Wysłane z mojego SM-G900F

Edytowane przez robert_76_pl