BLACK60 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 sergiej a z czym konkretnie masz problemy? (jak chcesz to wal na GG) ja sunnego odpalałem zawsze na gazie, zima, czy nie zima zawsze było bezproblemowo tam był gaźnik i musiałby zaciągnąć paliwko do komory pływakowej, więc nigdy nie chciało mi się kręcić tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Facet miał szczęście http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news-tak-wybucha-auto-z-lpg-jezdzace-bomby,nId,1888127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Expresowe demolowanie auta Natomiast ja jestem bardzo ciekaw opinii Experta co do gazu Dino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie używaj sarkazmu Edwardzie.Kazdy ma prawo wyboru,a \ze Dino się zna,to bardzo dobrze. Film zamieściłem nie po to by komuś odradzić czy wyśmiać,ale ku przestrodze,aby dbać o instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Expresowe demolowanie auta Natomiast ja jestem bardzo ciekaw opinii Experta co do gazu Dino a co ma to co na filmie do LPG?? Natomiast ja jestem bardzo ciekaw Eksperta od wszystkiego co On na to ehh miałem nic nie pisać ale .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Niechaj się podpala ja nie mam popierdółek w kabinie tylko grubą bertę w bagażniku http://sklep.sorbex.pl/gasnice-proszkowe/40-gasnica-proszkowa-gp-6x-abc-.html?gclid=CNW0h9bai8gCFWHncgodx0oIZQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_76_pl Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja w gazie dwoma autami zrobiłem ok 300tys. Vectra B 1.6 i laguna 99r 1.6 po ok 150 tyś. Gaz tylko sekwencja po 2600zł za instalacje zero problemów. Koszt ok 16zł za 100km. A zaopomniałbym jeszcze 100 tyś polonezem w gazie. Jedyny minus to latające koło w bagaźniku. J10 2.0dci 2011 Acenta Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja w gazie dwoma autami zrobiłem ok 300tys. Vectra B 1.6 i laguna 99r 1.6 po ok 150 tyś. Gaz tylko sekwencja po 2600zł za instalacje zero problemów. Koszt ok 16zł za 100km. A zaopomniałbym jeszcze 100 tyś polonezem w gazie. Jedyny minus to latające koło w bagaźniku. wg niektórych świadczy to o tym, że nie stać Ci na samochód Niechaj się podpala ja nie mam popierdółek w kabinie tylko grubą bertę w bagażniku http://sklep.sorbex.pl/gasnice-proszkowe/40-gasnica-proszkowa-gp-6x-abc-.html?gclid=CNW0h9bai8gCFWHncgodx0oIZQ tak myślałem, coś wrzucić a czy się uda czy nie to już inna sprawa ważne, że można zamieszać no nic taki poziom dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 O jakim ty udawaniu piszesz wożę w każdym samochodzie dużą proszkową gaśnice ,bo popierdółką nikt nie zgasił jeszcze palącej się komory silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_76_pl Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) wg niektórych świadczy to o tym, że nie stać Ci na samochód : W tedy nie było mnie stać. Niech pomyślą o ekologii i złotówkach które zostają w portfelu. 400tyś to 4000 setek razy zaoszczędzone połowe co paliwo średnio 15zł co daje 60000 pzł rzez 20 lat i mam teraz qashqaia a ktorego bym nie miał. Jest to usrednione wiec się nie czepiać Teraz tracę ok 35 zł a robię ok4tys miesięcznie więc łatwo policzyć. J10 2.0dci 2011 Acenta Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 2 Października 2015 przez robert_76_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi