maniek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 czy jest takowy , spotkał się ktoś z tym ?? Mam problem. Otóż podświetelenie przycisku działa, natomiast podświetlenie tego punkciku podczas włączonego p-odgrzewania nie działa, nie dochodzi tam napięcie. Natomiast w wiązce jest . CZy moze ktoś siw jak rozebrać ten przycisk bez strat ... Lub moze posiada taki na zbyciu za jakac symboliczną cenę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 nie dochodzi tam napięcie. Natomiast w wiązce jest Jesteś pewny, że żaróweczki są dobre (są dwie). żeby je wyjąć nie trzeba rozbierać klawisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Wiem, że nie trzeba rozbierać, wsadziłem tam nowe żarówki dla pewności, choć stare były ok, sprawdzałem. Chciąłem rozebrać ten przycisk by sprawdzić czy wszystkie styki sa tam OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chciąłem rozebrać ten przycisk by sprawdzić czy wszystkie styki sa tam OK. No i tak trzeba zrobić. Klawisz powinien być na 'zatrzskach', czyli delikatny wkrętaczek. podważyć, pociągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.