duczekzabrze Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktos widział lub wie gdzie mozna kupić białem przednie kierunki do n13... chodzi mi oczywiscie o kierunki przy relektorze a nie te małe na błotniku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Może tutaj znajdziesz używane: http://www.allegro.pl/item158192001_nissan..._6_16v_gti.html Na fotce jest z białymi kierunkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczekzabrze Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ale to jest b12 i nie pasują do n13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 W opisie aukcji jest mowa o N13 może zadzwoń i spytaj. A jak nie ma to musisz popytać po szrotoshopach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczekzabrze Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 tak tez i zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ale to jest b12 i nie pasują do n13 a czym sie różnią ... mi sie wydawało, że są takie same.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczekzabrze Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 róznią sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.