Gość Pablo_Snk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gdzie można dostać ten napinacz od paska alternatora? musze wymienić, a w moim mieście nie można dostać. Nie chce dzwonić do ASO bo tylko się załamie Jeśli ktoś wie gdzie można tanio kupić, lub może ktoś ma do sprzedania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 do jakiego silnika ? moze cos bym znalazl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Z tego co wyczytałałem kiedyś Pablo_Snk ma silniczek 1.3 16V rocznik 93 albo 94. Jest to chyba CG13DE ale nie jestem pewnien na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 tak mam 1.3 silnik rocznik 93 i mehrer, znalazłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 no niebardzo niestety, wystepuje tylko w oryginale podobno, cena pewnie zabojcza jak na rolke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 wystepuje tylko w oryginale podobno, cena pewnie zabojcza jak na rolke. ponieważ moja micra chodzi jak traktor to podjechałam do ASO na szybki osłuch. Z dzwięków ustalili że to paski wspomagania i alternatora + prawdopodobnie rolka. Sprawdziłam cene części w bazie w ASO - paski (zamienniki) w sumie za 80 zł oba, a nieszczęsna rolka, która jest tylko w oryginale 280 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 z paskow daloby rade urwac jakies 20zl, natomiast rolke nie wiem czy bym mogl taniej zalatwic bo nie znam indeksu, potrzebny by byl VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Mam nr katalogowy do rolki - 11927-4F110 (ale jest tak nabazgrany że zamiast 0 na końcu może być D) W moim przypadku chodzi o K11, '97, 1,0, ze wspomaganiem, bez klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No bo próbowali zalatwiać jakieś zamienniki czy coś, i nie da rady, kurde specyficzną szerokość na taśme zrobili i trzeba uważać, bo niby do micry mi sprowadzili, a jednak nie podeszła. Ale prawie 300zł nie dam za takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.