Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Napinacz paska Alternatora

Gość Pablo_Snk

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie można dostać ten napinacz od paska alternatora? musze wymienić, a w moim mieście nie można dostać. Nie chce dzwonić do ASO bo tylko się załamie :) Jeśli ktoś wie gdzie można tanio kupić, lub może ktoś ma do sprzedania?

wystepuje tylko w oryginale podobno, cena pewnie zabojcza jak na rolke.

ponieważ moja micra chodzi jak traktor to podjechałam do ASO na szybki osłuch. Z dzwięków ustalili że to paski wspomagania i alternatora + prawdopodobnie rolka.

Sprawdziłam cene części w bazie w ASO - paski (zamienniki) w sumie za 80 zł oba, a nieszczęsna rolka, która jest tylko w oryginale 280 zł...

z paskow daloby rade urwac jakies 20zl, natomiast rolke nie wiem czy bym mogl taniej zalatwic bo nie znam indeksu, potrzebny by byl VIN

Mam nr katalogowy do rolki - 11927-4F110 (ale jest tak nabazgrany że zamiast 0 na końcu może być D)

W moim przypadku chodzi o K11, '97, 1,0, ze wspomaganiem, bez klimy

No bo próbowali zalatwiać jakieś zamienniki czy coś, i nie da rady, kurde specyficzną szerokość na taśme zrobili i trzeba uważać, bo niby do micry mi sprowadzili, a jednak nie podeszła. Ale prawie 300zł nie dam za takie coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...