Gość kazek Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 o ch&^%je , tylko urwać jajca, niczym nie usuniesz tak głębokie rysy, trzeba malować cały element lub zaprawkę zrobić i zabepieczyć przed korozją, może nawet podkład uszkodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 rysa do podkladu - nie usuniesz tego domowymi sposobami - chyba ze masz w domu pistolet i kompresor to wtedy tak:) Jak pisal kolega wyzej tylko malowanie - moze nie calego elementy - choc by bylo najlepiej, ale sprytny lakiernik powinien dac sobie rade ladnie cieniujac tylko ten kawalek. Na jakim elemencie ci sie ktos podpisal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 rysa do podkladu - nie usuniesz tego domowymi sposobami - chyba ze masz w domu pistolet i kompresor to wtedy tak:)Jak pisal kolega wyzej tylko malowanie - moze nie calego elementy - choc by bylo najlepiej, ale sprytny lakiernik powinien dac sobie rade ladnie cieniujac tylko ten kawalek. Na jakim elemencie ci sie ktos podpisal ? Hmmm.... No to cool :/ Mam zarysowane drzwi od strony kierowcy, pod lusterkiem i tylnie drzwi od strony kierowcy, kilka centymetrow pod szyba. Chyba zglosze to ubezpieczalni, niech sie martwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafla12 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mam primere P11, 2000rok. ,znam historie auta bo jeżdziło w rodzinie a teraz ja je mam(nie było tłuczone)......pojawiła sie rdza na lewym nadkolu. to jusz zrobiłem i jeszcze pojawiła się rdza już troszkę większa na kopułach od amortyzatorów przednich, po otwarciu maski widać kopuły jak na dłoni. Moje pytanie jak z podwoziem ,co prawda chyba jeszcze mam zdrowe bo sprawdzałem .ale chciałem znać opiniee innych.i czy można samemu jakoś zakonserwować podwozie i czym najlepiej..... rafla888@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel_94 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, Temat rdzy to niestety u mnie ciężka sprawa... ogólnie mam do roboty niemal wszystkie elementy ... Mysle nad kupnem całych elementów w kolorze samochodu mam nadzieje że nie bedę musiał następnie malować auta no ale zobaczymy... jakieś rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieciak Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam zakupiłem zarysowana primerke http://imageshack.us/photo/my-images/20/cwwh.jpg/ macie jakieś porady jak skutecznie maskować takie zarysowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p11_144 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Mam pytanie: mam p11.144 w zlotym dosc rzadkim kolorze, byla sprowadzana ze szwecji. czy ktos wie jak wg nissana nazywa sie ten lakier i jaki jest jego kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kod lakieru masz na tabliczce znamionowej w komorze silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi