Gość robertss Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Cześć, kto wie gdzie kupić przewody hamulcowe w stalowym oplocie do 100nx z slinikiem 2,0? Pisalem już do dystrybutora goodriga w Polsce (PTM) i w Anglii. Wg katalogu mają tylko do 100nx 1,6 po 1992r. Czy takie mogą pasować, a może od sunnego gti/gti-r bedą kompatybilne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czy chodzi Ci o przewody sztywne czyli metalowe, czy o elastyczne? Nie bardzo rozumiem co znaczy w stalowym oplocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Chodzilo mi o elastyczne tzn czce zastąpić standardowe gumowe, metalowymi, sa w sprzedaży gotowe kit-y, ale nie mogę trafić nic do mojego pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak chcesz to jutro mogę sprawdzić normalne elastyczne do Twojego auta, natomiast w sprawie tych kit-ów nie dam rady pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 sprawdz mu czy jego zwykłe są takie jak w sunny czy jak w primerze, jak w takie jak w sunny, to zamów GRa z GTi, lub -Ra, a jak z primy to z GT i po robocie JC AUTO ma przewody Black Diamond , mam takie w Almie, Sami ma w Sunnym i jestesmy zadowoleni. A cena była dobra Zadzwon na Burakowską powodzenia PS: dzięki za "pomógł" :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dzięki Panowie :one: za pomoc. bardzo prosze o sprawdzenie. pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Przewody hamulcowe przednie są takie same w 100NX 1,6 i 2,0 oraz w N14. Tylne są takie same jak w K11. Szczegółowe numery katalogowe wysyłam Ci na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.