Gość olgi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam, Mam pytanie, czy ktokolwiekz z was zakładał termometr zewnętrzny do N15 po lifcie? Ile tak przyjemność może kosztować? Chodzi mi o coś 'dyskretnego' co można byłoby podłączyć np do wyświetlacza a nie jakiet Boutari kupione w markecie. Z góry big dzięks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Do jakiego wyświetlacza chcesz go podłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ja mam supermarketowy z tesco za 20pln działa ponad rok jest za***isty nawet baterii nie wymieniałem czujnik pod zderzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ja mam supermarketowy z tesco za 20pln działa ponad rok jest za***isty nawet baterii nie wymieniałem czujnik pod zderzakiem Tez mam taki, ale niestety mocno przekłamuje. W różne miejsca chowałem czujnik, ale w ogóle mi to nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Podobno można podłączyć pod jeden z dwóch wyświetlaczy na zegarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja mialem taki allegrowy, rok dzialal. potem sie popsul, prawde mowiac takie tanie to szit. wiec albo kupic jakis drogi pozadny albo nie miec wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja mam supermarketowy z tesco za 20pln działa ponad rok jest za***isty nawet baterii nie wymieniałem czujnik pod zderzakiemale dokladnie w ktorym miejscu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carvel Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ja też mam taki termomer i mam pytanie jak go zamontować,tzn jak i którędy przeprowadzić kabel z kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 otworz maske , mniej wiecej pod prawa wycieraczka masz w komorze silnika taka gumowa zaslepke przez ktora wchodza jakies kable, zdemij ja, wcisnij dlugi kabel az wyjdzie gdzies w okolicy pedalow. to wszystko, najlepiej zamontowac pod tablica rejestracyjna -malo przeklamuje bo od rozgrzanego silnika to mialem czasem w zimie i 50 stopni na dworze:=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carvel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 wielkie dzieki, sprobuje ale jak bedzie mniej śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A znalazł ktoś jakiś ładny, estetyczny ?? Np zamiast wolnego "guzika" koło awaryjnych, czy w jakies inne "ustronne" miejsce ?? Takie "Tesco'we strasznie mi nie leżą... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja kiedyś znalazłem taki mały na allegro ,był on opisany jako do tablicowy,niestety miał 2 wady ,pierwsza i jak dla mnie dyskwalifikująca to brak podświetlenia , a druga to pomiar tylko jednej temperatury,wiec sobie odpuszczałem. Poszukaj na allegro "termometry tablicowy" jest tego troche tu http://www.allegro.pl/item160171995_termom...onda_zewn_.html jest coś takiego, nie pamiętam wymiarów tego zaślepionego przycisku, ale wiem ze swego czasu znalazłem pasujący (oczywiście po małych przeróbkach tej zaślepki na przycisk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi