Gość Krzysztof 27 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 witam, mam takie pytanie... Miał ktoś problemy z tylnimi zaciskami hamulcowymi w N16? Ja już drugi raz oddaje auto do mechanika.... grzeje mi sie tylnie koło.. Najpierw lewy tył a teraz prawy... Czekam na komentarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 zdarza się ,że zawieszają się tłoczki, lub korozja blokuje klocki- trzeba wszystko wyczyścić i nasmarować, powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 witam,mam takie pytanie... Miał ktoś problemy z tylnimi zaciskami hamulcowymi w N16? Ja już drugi raz oddaje auto do mechanika.... grzeje mi sie tylnie koło.. Najpierw lewy tył a teraz prawy... Czekam na komentarz... Grzeje sie ..co to znaczy?tarcza jest ciepła czy goraca,moze jesteś przewrazliwiony?a moze na recznym jezdzisz?hi żartuje,a może żona? sprawdz czy coś trze,nawet na luzie spróbuj popchnać i posłuchaj czy coś ociera,jesli faktycznie tłoczki są zatarte to tylko czyszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 witam,mam takie pytanie... Miał ktoś problemy z tylnimi zaciskami hamulcowymi w N16? Ja już drugi raz oddaje auto do mechanika.... grzeje mi sie tylnie koło.. Najpierw lewy tył a teraz prawy... Czekam na komentarz... sprawdz rowniez laczniki przewodow hamulcowych. moga sie rozwarstwic i nie puszczac plynu w stecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.