Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

N16 kilka pytań

Gość Harry_z_Tybetu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Harry_z_Tybetu

Witam wszystkich. Od 2 dni jestem posiadaczem Almery z 10.2000r. 2,2Di .

Mam kilka pytanek :

1) jak ustawic zwiekszanie glosnosci radia wraz z predkoscia ? szukalem na forum i nie wiele mi to mowi

2) w samochodzie jest klima - gdzie sie tym steruje ? (sorki ale naprawde nie wiem, nawiewem umiem sie poslugiwac)

3) jaka to jest wersja wyposazenia ?

ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, 4x poduszka powietrzna, radio, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, 2 siatki w bagazniku, 5 zaglowkow, 2 podlokietniki, oliwkowe podswietlenie zegarow (takie blado zielone)

instrukcje mam po niemiecku takze sie nic nie dowiem, jakby byla po ang. to tak

autko jest z Niemiec jesli to wazne, radio obsluguje zmieniarke

Z gory dziekuje za informacje

Gość Harry_z_Tybetu

jak np. auto stoi w garazu, kluczyk przekrecony jakby juz do startu, ew. podczas jazdy na wyswietlaczu od radia miga komunikat "no traffic" - od czego to ? raz na jakis czas sie wlacza i slychac 3 pikniecia

aha i dzieki za odpowiedz :) sciagnalem wlasnie instrukcje obslugi po polsku :)

jak np. auto stoi w garazu, kluczyk przekrecony jakby juz do startu, ew. podczas jazdy na wyswietlaczu od radia miga komunikat "no traffic" - od czego to ? raz na jakis czas sie wlacza i slychac 3 pikniecia

Mozesz to wyłaczyc przyciskiem ''TA'' na radiu .Jezeli stacja ktorej słuchasz ma słaby sygnał, wtedy radio powiadamia cie 3 piknieciami, jezeli nie przestawisz stacji na inna radio zaczyna wyszukiwac stacji, ktora nadaje informacje ''Trafic'' - czyli informacje drogowe, jak sie myle to prosze mnie poprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...