Gość Maras Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Stranger, ja wg VINu miałem silnik w wersji 115 KM (reduced engine power). Z rynku niemieckiego oczywiście. A odnośnie zduszonych Almer to Coobcio udowadniał, że różnią się wałkami rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Stranger, ja wg VINu miałem silnik w wersji 115 KM (reduced engine power). Z rynku niemieckiego oczywiście.A odnośnie zduszonych Almer to Coobcio udowadniał, że różnią się wałkami rozrządu. Okej, to zwracam honor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Maras a jak to w numerze VIN sprawdzić czy jest zdławiony silnik czy nie? Jest tam jakies oznaczenie? I po jaką cholere to dławili nasi zjebani sąsiedzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 I po jaką cholere to dławili nasi zjebani sąsiedzi? Aby płacić tańsze ubezpieczenie (w Niemczech jego wysokość uzależniona jest od mocy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 co ciekawe w p10 było na odwrót, moja była przywieziona od nich zaraz po sprzedaży w salonie i ma 76 kW czyli nie była dławiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gringo, informacja o tym wyświetla się w VIN-dekoderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 a podasz mi link do tego VIN dekodera? chetnie sobie zerkne na swoje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nie pamiętam. Użyj "Szukaj" na forum a na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Maras znalazłem że Scyzor odkodowuje numery VIN,ale tam mu ludzie podają jakies dziwactwa,a moj VIN jest taki SJNBCAP11U0098200 i to wszystko co mam w dowodzie, jak sądzisz czy to mu wystarczy żeby mi powiedzieć cos o mojej primerce? z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szwagier300666 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam ponownie Dzieki za parę informacji na temat SRi Z tego co wiem moja Primera była produkowana w Anglii w drugiej połowie grudnia 1996 r ale "bude" ma juz z 97. W dowodzie ma wbitą moc 103 kW czyli powinna miec ok 138-140 KM Prawde mowiac nawet w serwisie fachowcy mieli kłopoty z okresleniem mocy w tym aucie. Zazwyczaj odsyłają na hamownie. Jesli chodzi o SRi to wchłaniam kazdą informacje na jej temat. Pozdrowienia dla znawców tego tematu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Maras znalazłem że Scyzor odkodowuje numery VIN,ale tam mu ludzie podają jakies dziwactwa,a moj VIN jest taki SJNBCAP11U0098200 i to wszystko co mam w dowodzie, jak sądzisz czy to mu wystarczy żeby mi powiedzieć cos o mojej primerce? z góry dzieki Używajcie wyszukiwarki. http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ -> VIN SJNBCAP11U0098200 Model code BBYALGFP11FGAF1323 Internal color K - GREY External color KL0 - SILVER Production year/mon 9703 Model start year 9606 Model finish year 0201 Model NISSAN PRIMERA P11E Description ENGINE - SR20DE TYPE ENGINE TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - CENTRAL EUROPE AREA GRADE - SE TYPE BODY - SEDAN Reference ****3 WOOD TRIM & ON BOARD COMPUTER ***2* AIR CONDITIONING **3** FR & RR POWER WINDOWS & POWER- **3** SUNROOF *1*** 6 SPEAKERS & LEATHER STEERING WHEEL F**** ASSIST AIRBAG & 3PT RR CTR BELT & F**** KEYLESS ENTRY Komentarz: WOW! SE Ci się trafił... Wypasik P.S. Central Europe Area mówi o tym, że autko nie jest zdławione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 a np. AREA_DRV - CENTRAL EUROPE 2 WHL DRV - to oznacza ze nie jest dławiony, a dalej że 2 wałki czy coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 a np. AREA_DRV - CENTRAL EUROPE 2 WHL DRV - to oznacza ze nie jest dławiony, a dalej że 2 wałki czy coś?? 2 WHL DRV to Two Wheel Drive - napęd na dwa koła. Ale chyba nie o dekodowaniu VIN'u rozmawialiśmy w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wielkie dzięki stranger za rozkodowanie tego dziadostwa.... Powiem ci ze właśnie wyposarzenie tego auta skłoniło mnie do tego że właśnie nim wróciłem do domu a nie innym hehe...ogolnie ma wszystko oprócz skóry z wypasu z tego modelu, Pozdrawiam Gringo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 VIN jest taki SJNBCAP11U0098200 i to wszystko co mam w dowodzie, jak sądzisz czy to mu wystarczy żeby mi powiedzieć cos o mojej primerce? z góry dzieki VIN: SJNBCAP11U0098200 Model code: BBYALGFP11FGAF1323 Internal color: K - GREY External color: KL0 - SILVER Production year/mon: 9703 Model start year: 9606 Model finish year: 0201 Model: Nissan PRIMERA P11E Description: ENGINE - SR20DE TYPE ENGINE TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - CENTRAL EUROPE AREA GRADE - SE TYPE BODY - SEDAN Reference: ****3 WOOD TRIM & ON BOARD COMPUTER ***2* AIR CONDITIONING **3** FR & RR POWER WINDOWS & POWER- **3** SUNROOF *1*** 6 SPEAKERS & LEATHER STEERING WHEEL F**** ASSIST AIRBAG & 3PT RR CTR BELT & F**** KEYLESS ENTRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dzieki wielkie Jurgenik, stranger tez mi juz rozkodował,także pokryło się z jego. Jeszcze raz dzieki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi