Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10] Śnieg w oczy?

Gość Brodacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dziś odskrobałem auto ze śniegu, obmiotłem, zapalam, jadę.

I małe zdziwienie - auto sypie śniegiem na twarz i deskę - z nawiewu...

Oczyściłem lepiej podszybie i się poprawiło, ale pytanie, czy da sie tego uniknąć?

Któredy on zasysa powietrze do wnętrza?

Piach latem, śnieg zimą - irytująca...

Witam. Jak zdemontujesz podszybie od strony pasażera jest wlot powietrza w postaci takiej owalnej rury. Nałóż po prostu na nią kawałek rajstopy i zabezpiecz gumką powinno być ok. Filtra z P11 raczej nie zamontujesz, bo w P10 nie przewidziano na niego miejsca, chyba, że, wytniesz dziurę w osłonie pomiędzy wiatrakiem, a nagrzewnicą / skraplaczem klimy(jak masz). Pozdrowienia ;)

Witam. Jak zdemontujesz podszybie od strony pasażera jest wlot powietrza w postaci takiej owalnej rury. Nałóż po prostu na nią kawałek rajstopy i zabezpiecz gumką powinno być ok. Filtra z P11 raczej nie zamontujesz, bo w P10 nie przewidziano na niego miejsca, chyba, że, wytniesz dziurę w osłonie pomiędzy wiatrakiem, a nagrzewnicą / skraplaczem klimy(jak masz). Pozdrowienia ;)

Fakt nie ma miejsca na to ale zamias ponczochy mozna go wsunac własnie w to miejsce. Z jednego filtra masz do P11 masz dwa do P10 ;)

Fakt nie ma miejsca na to ale zamias ponczochy mozna go wsunac własnie w to miejsce. Z jednego filtra masz do P11 masz dwa do P10 ;)

Potrzeba matką wynalazków. Powodzenia. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...