Gość marjan Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na pomoc!!!!! Przyszła zima i nagle nie wiedzieć czemu padło mi ogrzewanie w Micrze K10 z 1995 roku. Stwierdziłem spalony bezpiecznik, ale po wymianie na nowy ogrzewanie działało jakieś 30 minut i następnie musiałem jechać do roboty niczym Ace Ventura - z głową poza samochodem. Co tam się mogło stać???? Czy ktoś miał takiego klopsa u siebie albo może słyszał o takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 cos mu gdzies za duzo pradu pobiera, albo wentylator albo przelacznik albo jakas kostka szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marjan Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A co jakbym wsadził większy bezpiecznik???? trochę jestem niedokształcony elektrycznie więc nie mam zielonego pojęcia. W tej chwili jest 15A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Albo się palą bezpieczniki albo instalacja lub urządzenie - nigdy tego nie rób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaDziesiątka Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na pomoc!!!!! Przyszła zima i nagle nie wiedzieć czemu padło mi ogrzewanie w Micrze K10 z 1995 roku. Młoda ta micra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 K10 z 1995 Chyba chodziło o k11 a może tam jest za mały biezpiecznik, ja bym spróbował dać 20 bo chyba 15 na ogrzewanie to zamało, może teraz napiszcie jakie macie bezpieczniki ? ja mam 20 i nic nie pali się i urządenie działa bez zażutu, a jakie wy macie bezpieczniki tam wsadzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marjan Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 I po sprawie!!!! Okazało się że tulejki w których obraca się witrak były tak skorodowane i zapiep....... że aby go obrócić potrzebny był Pudzianowski. Po wyczyszczeniu wszystko działa ok. A jeśli chodzi o większy bezpiecznik to skoro zalecany jest 15A to chyba taki musi być. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.