Gość abram Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 witam serdecznie. Takie małe pytanko do uzytkownik Primerki z TD.Jak poprawic ogrzewanie aby sie szybciej nagrzewało w srodku. dzieki za sugestie. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zamontuj webasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zamontuj webasto a wiesz moze jakie sa koszty zamontowania tego sredniego webasto bez pilota? bo tak mysle ze to male nie wyrobi w primerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master1 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a ja dzisiaj rano odśnieżam auto, otwieram bagażnik (sedan) a tu sruuuuuu mi do bagażnika wiadro śniegu. wybrałem ile mogłem ale i tak mi się nasypalo w różne zakamarki, będzie wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość palmer Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dlatego ja mam w bagazniku korytko z tworzywa , 70zł a sie przydaje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dajta ludzie spokoj z tym sniegiem,mnie tez do bagaznika nalecialo :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abram Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 takie webasto to dobra rzecz ale czy do kazdego samochodu bedzie sie nadawało?i ile to moze kosztowac? nie lubie zimy snig to nic al ten mroz ostatni stałem przy samochodzie i nie mogłem otworzyc bo mi zamek zamarzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a ja dzisiaj rano odśnieżam auto, otwieram bagażnik (sedan) a tu sruuuuuu mi do bagażnika wiadro śniegu. wybrałem ile mogłem ale i tak mi się nasypalo w różne zakamarki, będzie wilgoć. Kurcz miałem wczoraj to samo . Trzeba zgarnąć zanim się otworzy bagażnik sedana. Wracając do tematu ja włączam ogrzewanie po 5 min, dopiero wtedy kiedy silnik się rozgrzeje. Wtedy od razu solidne ciepełko leci. A jak miałem ogrzewanie na full od raz to silnik grzał się powoli i cały czas leciało chłodne powietrze, zanim dojechałem do pracy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2000 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a ja dzisiaj rano odśnieżam auto, otwieram bagażnik (sedan) a tu sruuuuuu mi do bagażnika wiadro śniegu. wybrałem ile mogłem ale i tak mi się nasypalo w różne zakamarki, będzie wilgoć. Dlatego już nie trzymam zmiotki do śniegu w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a ja dzisiaj rano odśnieżam auto, otwieram bagażnik (sedan) a tu sruuuuuu mi do bagażnika wiadro śniegu. wybrałem ile mogłem ale i tak mi się nasypalo w różne zakamarki, będzie wilgoć. Dlatego już nie trzymam zmiotki do śniegu w bagażniku na noc biore do domu. Najpierw ładnie odsnieżę i oskrobię wszystkie szybki, to dopiero wtedy wchodzę do samochodu, odpalam i jadę. webasto do takiej codziennej jazdy to nie warto się w to pakować, chyba, że robisz trasy i zamierzasz spać w samochodzie. o wiele lepsza byłaby grzałka elektryczna do silnika (podgrzewająca płyn chłodzący), Ci co byli w Skandynawii to wiedzą o co chodzi; prawie każdy samochód ma gniazdko przy przednim zderzaku. Na alledrogo ktoś to sprzedawał, ale nie wiem czy do Nissanów miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi