jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wszystko jest kwestią dbania. Jeśli auto myjesz w zimie to i sól mu nie groźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak czytam ten wątek i mam wielki mętlik co do tych nakrętek. Na szczęście będę wyważał kółka aluminiowe wiec śrubki mi na serwisie jak coś dopasują A tak przy okazji to jeśli mam alumy oryginalne 17" i do tego był komplet stalówek 16" więc z tego co rozumuję z tych wypowiedzi to powinny nakrętki pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesny12 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W swoim aucie mam takie same rozwiązanie i nakrętki są identyczne. Jak już wcześniej wspomniałem ja mam 2 komplety nakrętek tylko ze względów estetycznych. buuachacha Nie wiem co ta wypowiedź miała na celu. Pewnie to, że oryginalne alusy są grubiej lakierowane i się nie niszczą tak szybko jak takie najtańsze z norauto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tłumacz to sobie jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi