Gość nitrox Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam czy dam rade to lusterko zamontować do Micry K-10 ? Opisane jest jako K11 i nie wiem czy beda dobre.. Prosze o podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Na mój gust to są właśnie luszterka od k10. W k11 lustra są bardziej zaokrąglone pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to na 100% lusterka do K10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Popieram kolegów to k10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 nitrox, na tych lusterkach napisane jest Nissan Bluebird, więc wątpie, żeby pasowały... Poza tym nie widzę tam bolców od regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitrox Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hm to ja juz nie wiem.. jaka to roznica z tym bluebird? jak na razie wymienilem lusterka na inne ale porysowane tez biale, ale te co zamowilem są w idealnym stanie, ale skoro mowisz ze ich nie zamontuje.. kurde wszystko mam pod górkę.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy będą pasować na 100% nie wiem. Wydaje mi się, że niestety nie. Jeżeli zamówiłeś tu - http://moto.allegro.pl/item161734029_luste...11_blubird.html to na pierwszym zdjęciu drugie od góry są białe do k10, z tym że produkowanych do 88 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitrox Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tak tu.. dokladnie zamowilem te na drugim zdjeciu czyli te co zamiscilem zdjecie na poczatku.. z wyglądu sa w sumie identyczne jak te co miałem, a facet mi powiedzial ze beda dobre na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 ja uwazam ze mogły by pasowac no i sprzedajacy mog sie niedomyslec ze to od k 10 mi to wyglada na k-10 ,a bolca od regulacji niemusialoby byc jezeli tam npp niema regulacji , odkrec stare , to tylko 4 srybki i przymierz czy pasują te;] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.