foorest1 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy niebędzie problemów z przeglądem jeśli światła są werja usa? Czy one dadzą się ustawić jak na europe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Slawek wstawil xenony i nie mial zadnych klopotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Slawek wstawil xenony i nie mial zadnych klopotow A co to ma do swiatel usa? Z tego co wiem to nie przejda. Trzeba przerobic na euro. Jak to sie robi nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 nie da sie ustawic na europe. ja wkladalem soczewki z xenonami. mozesz wstawic same soczewy i problem z glowy. Sa firmy co sie tym bawia. Zauwaz ze duzo amerykanskich wozow smiga na soczewkach. pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Slawek wstawil xenony i nie mial zadnych klopotow A co to ma do swiatel usa? to ze nie trzeba sie bawic w szukanie lamp euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tyle że od europy niepasują do usa. Chyba że mozna kupić juz zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 a jak tablica rejestracyjna wejdzie ci nasza? Najlatwiej kupic lampy euro i zarowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.