roberts Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Potrzebuję dokładnie zeskanowany schemat instalacji do primery P10. Może ktoś dysponuje i podzieli się? rs2580@wp.pl pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Używaj wyszukiwarki. Napisz na PW do Raf4rb on miał schemat do P10. To właśnie znalazłem w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 roberts Masz na mailu ode mnie. Gdyby ktoś potrzebował, pisać :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzezus Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 też bym prosił ,jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dostałem schemat i dziękuję za to, jest super dokładny i przejrzysty, jednak brak mi tylko kawałka o silniku z jednopunktowym wtryskiem paliwa. Cholerstwo nie pali mi na benzynie i tu mam szkopuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Sterowanie SR20Di z INFO-TECH: mam nadzieję że, coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ridrick Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja tak delikatnie podlacze sie pod temat Schemat jest ale czy gdzies znajdzie sie schemat jak przebiegaja przewody w aucie ?? Bo jakos tak czasem by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Z tego miejsca pragnę podziękować użytkownikowi Raf4rb za zamieszczone obrazki. Są super i jutro jadę z autem do elektryka żeby mi naprawił benzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mareczek351 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 panowie tez potrzebuje pilnie schemat do p 10 prosze wysa jak macie na meila marek351@poczta.onet.eu dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 panowie tez potrzebuje pilnie schemat do p 10 prosze wysa jak macie na meila marek351@poczta.onet.eu dzieki serdeczne Wysłałem Ci na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qubi Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Raf4rb, czy mógłbym cię również poprosić o schemacik?? insteljw@o2.pl Z góry serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hoopek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mi tez potrzebny jest schemat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggago Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ja też bym prosił jeżeli można o schemat 1,6 16v 94r p-10 ggago@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar0791 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 jesli cos pomoze to schemat do primerki jest na elektrodzie jest sensowny i w miare dokladny jesli sa jakies klopoty to postaram sie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek-stargard Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Tez poprosze schemat lukasz-stargard@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość realfun Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Proszę o shcemat na adres realfun@o2.pl Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Wysłałem na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chiron87 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Również prosiłbym o schemacik na chiron1987@o2.pl z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radvrin Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 również proszę o schemat radar15@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skalin Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 i ja poprosze p10 94' 1,6 benz. skalin@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Schematy poszły na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxcubexx Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ja też bym potrzebował ten schemacik michal.zmuda@op.pl z góry dziękuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość antek79 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dołączam się do prośby kolegów. antek79@gmail.com Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz.ram Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ja tez poprosze o schemaci 2.0 dieselek mateusz.ram@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi