Gość jarek_p Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy komuś z obecnych udalo się zamiennie używać przeplywomierzy 094 i np. 005 w N16 z 2001r.? N oko są takie same. Różnią się numerem, ceną i tym, że 094 nigdnie nie można kupić. Pomoc pilnie potrzebna, bo tracę serce do marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jezeli dobrze pamietam przepływki te roznia sie cena i czujnikiem ktory sie przekłada i wsio ok, ale uzyj szukajki bo nie jestem pewnien na 100% a wiem ze taki temat juz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek_p Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wynik wyszukiwania - 1 szt o numerach 094 w Łodzi za 300 zł Przepływki o innych symbolach potrafią być taniej. i też są wszystkomajace. Muszę nabrać pewności o możliwości ewentualnj wymiany czunika, bo sklepiki nie przyjmują zwrotów takiej zaawansowanej elektroniki. A szkoda trochę ydać parę stów tak dla checy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W serwisie tansza przepływka kosztuje 200 zł, do jakiego silnika jest ci potrzebna:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek_p Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy komuś z obecnych udalo się zamiennie używać przeplywomierzy 094 i np. 005 w N16 z 2001r.?N oko są takie same. Różnią się numerem, ceną i tym, że 094 nigdnie nie można kupić. Pomoc pilnie potrzebna, bo tracę serce do marki. A tak na marginesie. Czy masz instalkę LPG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Przepływka o numerze 094 to jest ta droższa z wbudowanym czujnikiem temperatury powietrza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek_p Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W obecnym stanie mogę jeździć wyłącznie na gazie i na szczęście posiadam instalację. Czy ten czujnik temperatury powietrza jest mi do czegoś potrzeby ? Jeżeli nie to poproszę o tańszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czujnik temperatury powietrza jest potrzebny. Któryś z kolegów na forum wykonał adaptację kupując tańszą przepływkę za 200 zł i dolutowywując miernik temperatury ze starego przepływomierza. Czy to prawda - nie wiem. Jestem szczęśliwym posiadaczem Almerki z tym tańszym przepływomierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Jeśli ktos poszukuje przepływomierza do almerki N16 to mam coś takiego leżącego spokojnie w garażu. Wymontowałem go z mojej almerki pod koniec okresu gwarancji, korzystając ze znajomości w ASO. Co do stanu technicznego to ciężko mi się wypowiedzieć bo poprostu nie wiem - u mnie chodził normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi