Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ogrzewanie tylnej szyby??

Gość blasior89
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby. 1) jak wlacze ogrzewnie radio zaczyna szumiec tak ze sie nie da sluchac. 2) zeby zeszla para ogrzewanie musi chodzic z 20 min. Co powinienem zrobic moze ktos kiedys mail taki problem?? pozdro i z gory dzieki

Wymieniales szybe kiedykolwiek? Antena jest wtopiona w tylna szybe i bardzo mozliwe ze jest jakies zwarcie albo cos sie przepalilo. Czy na CD tez Ci szumia glosniki?

nie w naszej maximie.

my mamy standardowa antene, wysuwa sie automatycznie po wlaczeniu radia

Sluchaj moze byc tak jak pisze Wacu ze masz przebicie do masy, ale J3 tez ma racje :)

Nie wiem czemu tak jest w Maximie, ale jak montowalem u siebie Monitor i glosniki zauwazylem ze sa 2 anteny :galy:

Jedna ta zamontowana na blotniku a druga w szybie tylnej.

Nie wiem czemu jest zastosowane takie rozwiazanie ale jest :D

Mysle Wacu ze wersji US tez macie w tylnej szybie antenke :)

a czy ta w szybie nie jest od AM przypadkiem??

trzeba by rozbic szybe i sprawdzic czy radio dziala :P just kidding.

ja tez zaraz rzuce okiem na schemat i sie zobaczy.

ty masz system BOSE tak??

nie wymienialem nigdy szyby, Wlasnie Wacu chyba dobrze mowi ze tam jest od AM bo mi wogole nie lapie zadych stachi AM. Cd mi nie chodzi wiece nie wiem czy szumi na cd. MAm radio bose. Raczej nic w tym samochdzie nic wczesniej nie bylo grzebane w desce rozdzielczej przedemna a ten problem jest od poczatku.

Gość blasior89

Nadal mam ten problem. Nie iwem tak naprawde co mam zrobic. Jak ktos mi napisze cos konkretengo to wtedy poszperam ( bo jednak jest to wku....jace, ze musze czkac 30 min na odszronienei szyby i nie moge slychac radia w tem czasie) ALe teraz to tak pizdzi na dworze ze sie nie chce wychodizc a co dopierdo siedziec i grzbac w maximce.

Sluchaj Blasior.....mysle ze wypadaloby zaczac od odlaczenia tej anteny w szybie ....popoludniu bede cos grzebal przy swoim to zerkne jak najszybciej ja odlaczyc i dam znac :)

Sluchaj Blasior.....mysle ze wypadaloby zaczac od odlaczenia tej anteny w szybie ....popoludniu bede cos grzebal przy swoim to zerkne jak najszybciej ja odlaczyc i dam znac :)

dzis sie spotykam z blasiorem.

bedziemy kombinowac