Gość blasior89 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby. 1) jak wlacze ogrzewnie radio zaczyna szumiec tak ze sie nie da sluchac. 2) zeby zeszla para ogrzewanie musi chodzic z 20 min. Co powinienem zrobic moze ktos kiedys mail taki problem?? pozdro i z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wymieniales szybe kiedykolwiek? Antena jest wtopiona w tylna szybe i bardzo mozliwe ze jest jakies zwarcie albo cos sie przepalilo. Czy na CD tez Ci szumia glosniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wymieniales szybe kiedykolwiek? Antena jest wtopiona w tylna szybe i bardzo mozliwe ze jest jakies zwarcie albo cos sie przepalilo. Czy na CD tez Ci szumia glosniki? nie w naszej maximie. my mamy standardowa antene, wysuwa sie automatycznie po wlaczeniu radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Kolega nie nadmienil o jaka wersje chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ja za to wiem jaka kolega jezdzi. twoja szyba nie dostaje "pelnego" pradu. gdzies masz przebicie do masy co slyszysz w swoim radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Sluchaj moze byc tak jak pisze Wacu ze masz przebicie do masy, ale J3 tez ma racje Nie wiem czemu tak jest w Maximie, ale jak montowalem u siebie Monitor i glosniki zauwazylem ze sa 2 anteny :galy: Jedna ta zamontowana na blotniku a druga w szybie tylnej. Nie wiem czemu jest zastosowane takie rozwiazanie ale jest Mysle Wacu ze wersji US tez macie w tylnej szybie antenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 W szybie moze byc urzadzenie do wzmacniania sygnalu - slyszalem o takich patentach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 O widzisz to cakiem mozliwe ...zaraz zerkne w schematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 a czy ta w szybie nie jest od AM przypadkiem?? trzeba by rozbic szybe i sprawdzic czy radio dziala just kidding. ja tez zaraz rzuce okiem na schemat i sie zobaczy. ty masz system BOSE tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 nie wymienialem nigdy szyby, Wlasnie Wacu chyba dobrze mowi ze tam jest od AM bo mi wogole nie lapie zadych stachi AM. Cd mi nie chodzi wiece nie wiem czy szumi na cd. MAm radio bose. Raczej nic w tym samochdzie nic wczesniej nie bylo grzebane w desce rozdzielczej przedemna a ten problem jest od poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak tam sprawa szyby rozwiazana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 nawet nie wiem,blasior nic nie pisal mi na gg a ja nawet nie mialem czasu rzucic okiem na schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Nadal mam ten problem. Nie iwem tak naprawde co mam zrobic. Jak ktos mi napisze cos konkretengo to wtedy poszperam ( bo jednak jest to wku....jace, ze musze czkac 30 min na odszronienei szyby i nie moge slychac radia w tem czasie) ALe teraz to tak pizdzi na dworze ze sie nie chce wychodizc a co dopierdo siedziec i grzbac w maximce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Sluchaj Blasior.....mysle ze wypadaloby zaczac od odlaczenia tej anteny w szybie ....popoludniu bede cos grzebal przy swoim to zerkne jak najszybciej ja odlaczyc i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Sluchaj Blasior.....mysle ze wypadaloby zaczac od odlaczenia tej anteny w szybie ....popoludniu bede cos grzebal przy swoim to zerkne jak najszybciej ja odlaczyc i dam znac dzis sie spotykam z blasiorem. bedziemy kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi