Gość macallan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Czy jest korek spustowy cieczy chłodzącej z bloku silnika w SR20DE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jest, znajdziesz go po lewej stronie kolektora wydechowego, tak z 10 cm pod nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam! Niestety ja też się zmagam z znalezieniem korka spustowego w bloku silnika lecz GA16DE szukam i szukam i nic:( Chcę wymienic płyn i nie wiem jak go spuścic z bloku. W instrukcji jest narysowane lecz ja w tym miejscu nie ma takiej śruby. Może ktos wie gdzie sie znajduje ta śruba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 lecz ja w tym miejscu nie ma takiej śruby I ty w to wierzysz? Jeśli tak to masz jedyny na świecie taki silnik. Zobacz Klucz 14mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bodzió Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dokładnie ja jak u siebie spuszczałem płyn z bloku to musiałem użyć przedłużki klucza ponieważ nie chciała się ruszyć z miejsca więc polecam naszykowanie w razie czego jakiejś rurki może okazać się pomocna pozdrawiam :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.