Gość Chińczyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam, Mam Almerke 1.5DCI z 2004 roku i mam problem z galka zmiany biegow. Otoz powloka aluminiowa z niej schodzi. Czy mieliscie taki problem??? Galka jest naprawde elegancka...ale tragicznie wykonana..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na gwarancji auto? Gałki były na to wymieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 no niestety juz nie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam, Mam Almerke 1.5DCI z 2004 roku i mam problem z galka zmiany biegow. Otoz powloka aluminiowa z niej schodzi. Czy mieliscie taki problem??? Galka jest naprawde elegancka...ale tragicznie wykonana..... U mojego starego to samo....a z mojej gumowej w N15 aluminium jeszc nie zeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A czy gałki zmiany biegow z innych samochodow(inna marka), beda pasowaly do Almerki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 to ja tez sie podłączę do "gałkowego" tematu skracał ktoś z was dźwignie zmiany biegów w N15 ,jak tak to jakie macie wrażenia z użytkowania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.