slayer17 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 To samo miałem powiedzieć Te kumho to są AT czy MT. Bo jako AT są niezabardzo i jako MT są niezabardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacman Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Osobiście polecam www.pphjanpol.pl Kupiłem od nich opony i jestem bardzo zadowolony. 602357676 pod tym telefonem prosić p. Tomka, on miał Patrola i może doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GR3000 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam serdecznie, przymierzam sie do zmiany opon w patrolu GR long Y61 na BFGoodrich ALL TERRAIN T/A KO roz 285/75/16 .Co myślicie o tym rozmiarze,nie bedzie za szeroki? Pozdrawiam GR3000 :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blue-Hand Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jakie powinno być ciśnienie w oponach dla Patrola GR? Czy można skądś pobrać instrukcję obsługi (lub kupić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jakie powinno być ciśnienie w oponach dla Patrola GR?Czy można skądś pobrać instrukcję obsługi (lub kupić)? Jakie masz opony :?: Jaki masz rozmiar :?: Tutaj nikt nie umie wróżyć z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czekaj czeka...... mi z fusów w kawie wyszły fuzy na denku kubka. Na pewno ma okrągłe koła. Teraz tylko średnica kubka i określić jakaś skalę w stosunku do GR-a i będziemy znać rozmiar opon kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 panowie nie kasztanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Już miałem wyśmiać, ale patrzę - M O D E R A T O R Nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon6551 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ja jezdziłem na dokładnie takich gumacg i było ok, tylko przy fabrycznym zawieszeniu jak wjedziesz wgłębsza dziure to może przytrzec o nadkole.... czasem na stalowych felgach mzoe dojsc do kolizji z wachaczem, ale jak masz oryginalne alu albo felgi z dobrym odsadzeniem to bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekiceland Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A ja mam opony 33x12,50R 15LT i też nie wiem jakie powinno być ciśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dasz po 2 bary na przód i tył i powinno być ok. W terenie możesz troche spuścić, jak będzie potrzeba. Chyba , że jedziesz z maxi ładunkiem to dobij tył na 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek98 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Chce założyć jakieś opony do mojego Patrola tylko nie wiem jakie będą dobre, ponieważ więcej jeżdze po asfalcie a w terenie tylko w weekendy. Zastanawiam się nad tymi: http://moto.allegro.pl/item586669214_kola_...kar_8_5x15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ale to są opony typowo w teren 20szosa /80teren jeśli cały tydzień chcesz śmigać po czarnym to AT sobie kup http://moto.allegro.pl/item586669225_opony...ll_terrain.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 1. 35 cali raczej nie wejda Ci bez liftu 2. spalanie na czarnym bedzie o wiele wieksze 3. jezeli jezdzisz wiecej na czarnym zniszczysz te opony bardzo szybko 4. slaba przyczepnosc na mokrym 5. glosna praca na czarym podsumowujac...sa to opony w teren albo przynajmniej 60%teren-40%czarne ja bym Ci zaproponowal BFG AT [ Dodano: Wto 31 Mar, 2009 11:28 ] ooo spoznilem sie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek98 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A jak one się zachowują w terenie??? Błoto, piasek, woda? Chce założyć takie opony żeby się na nich nie kopał w terenie i dawał sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Na pewno nie sa tak skuteczne jak MT w błocie ale tez daja rade...w sypkim piasku sa na pewno lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A jak one się zachowują w terenie??? Błoto, piasek, woda? Chce założyć takie opony żeby się na nich nie kopał w terenie i dawał sobie rade. Bardzo dobre opony. Moim zdaniem najlepsze opony 50% asfalt / 50 % teren. W terenie robią bardzo dobrze w każdych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item586669214_kola_...kar_8_5x15.html Wejdą ... zakładaj ... będzie śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie sluchaj go on Cie oszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na trzech terenówkach miałem (mam) te opony -> http://aukcje.idg.pl/show_item.php?item=592291596 Na następną też je założe. kopia yokohamy gelendy, po czanym znośna w terenie super . Z całą odpowiedzialnością polecam, do tego cena wręcz śmieszna.Tu -> http://aukcje.idg.pl/show_item.php?item=599125856 masz całe koła w dobrej cenie, jak bym nie miał to bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie gdzie w Polsce dostane BFG MT 285/75/16 ? Domyślam sie że nie ale słyszałem, że cuda sie zdarzają, lub też co możecie polecić w zamian, w Michelin Polska powiedzieli że ostatnie 2 komplety które wyjechały na polski rynek to był listopad 2009 komplet z felgami 15" jest ładny http://www.moto.allegro.pl/item613520566_3..._dotz_nowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibson74 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tylko, czy felga 6" trochę nie za wąska na oponę 10,5"? Przy tej szerokości to już powinna być chyba chociaż 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Może ktoś miał do czynienia z takimi oponami ? General GRABBER AT2 285/75R16 122/119 Q OWL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam! A jakie cisnienie doradzicie do BFG 265/70/16 ? Pzdr MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Może ktoś miał do czynienia z takimi oponami ? General GRABBER AT2 285/75R16 122/119 Q OWL Odnośnie opon wysłałam Ci info na emaila. [ Dodano: Sob 02 Maj, 2009 11:47 ] Po kilkudniowym wypadzie za miasto i szaleństwach w terenie stwierdzam jednoznacznie i bezapelacyjnie czas na podniesienie i zmianę kół. Patrolek domagał się tego od początku jak tylko wyjechałam na mulisty teren. Krzyczał, błagał i się doprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi