saydack Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ja miałem 15x10 et-50 (16 będą takie same) i jeździł bardzo dobrze, z tym że wystają sporo trzeba poszerzenia dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElectronBadger Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Witajcie, Proszę o poradę: jakie felgi stalowe do Y60 i 31" opon - teraz mam General Grabber, następne będą BFGoodrich KO2 lub Cooper Discoverer STT PRO (zależnie od tras). Pzdr, EB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 16x8 et-25 to jest taki najbardziej uniwersalny rozmiar do patrola, ale trzeba mieć poszerzenia. Tutaj mam oryginalne z y61 (czyli 16x8 et+13) bez poszerzeń są ok - przy oponach 285/75r16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElectronBadger Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Dziękuję! Poszerzenia mam, ale muszę zmierzyć szerokość (z pamięci ok. 5 cm). Czy przy takich poszerzeniach et -25 wchodzi w grę? Czy przy takich felgach (16x8 z właściwym et) potrzebne są jakieś podkładki/dystanse/inne? Niestety fotka mi się nie wyświetla Edytowane 15 Lipca 2020 przez ElectronBadger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Zdjęcie raz jeszcze Tutaj jak widzisz mam et+13 i jest na styk lekko wystają (ok 5mm), et-25 pójdzie względem moich o 38mm na zewnątrz więc przy poszerzeniach 50mm powinno być idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElectronBadger Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Ekstra, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi