Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

lampy soczewkowe

Gość mazur33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się bardzo podobają. Jeżeli do tego jeszcze dobrze świecą to brałbym bez zastanowienia. Cena wydaje mi się bardzo przyzwoita, tym bardziej, że zawiera komplet żarówek. Skontaktuj się ze sprzedającym i pogadaj o jakości świecenia tych lampek. Byłoby ideałem gdyby gość miał zdjęcia świecenia przed i po ich założeniu. Pamiętaj, że wygląd wyglądem, ale ważna jest techniczna sprawność oświetlenia, więc się nie napalaj.

Pozdrawiam

Kiedyś takie reflektory, ale bez soczewek były dostępne w PolCarze, więc można tam przedzwonić i zobaczyć czy i te od nich nie pochodzą. Osobiście wydaje mi się,że będą słabo świeciły, bo jest to na 100% chiński produkt który niestety nie jest zbyt dobry.

BLUE LIGHT MAGIC H4 Helcia to to nie jest zapewne;-) Jak się widzi taki "Magic turbo plus mego power" to ciężko o zaufanie.

Warto zapytać o homologację, producenta. Już PRL się skończył i nie wystarczy powiedzieć, że coś importowane z zachodu. Prędzej to będzie wyrób żółtych rączek, co najwyżej importowany z Lidla.

P.S. No i niebieskie postoje, bosko;-)

jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :D

kolejny allegrowy sposób na wtopienie kasy, z tymi żarówkami china power to napewno lepiej świecić nie bedzie

A tak wogóle to do jakiego to ma być auta ?

znajomy założył do Astry reflektory soczewkowe z ringami a' la BMW - z daleka może to i ciekawie wygląda, ale przyjrzeć się z bliska to już nie jest tak kolorowo a w dodatku jadąc w ciemnościach nic nie widać :027: szkoda wywalać kasę

Gość fox_tychy

Nio ja tyż bym se to machnoł :) ale właśnie jak to będzie świecić :?: :?: jak jush bedziesz miał to podeślij foty

[ Dodano: Czw 15 Lut, 2007 23:26 ]

I jak tam koniec tematu?? nikt nic niepisze niekupujecie ich w koncu??